Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταπληκτική κατασκευή Περικλή Με ένα καλό βάψιμο θα γίνει super Καλή συνέχεια
Αντε ρε Πέρη μας έλειψες,πλακώσου γρήγορα για βάψιμο για να μας αποτελειώσεις με το αποτέλεσμα.
Μπράβο ρε Πέρι, φοβερό! Βάφε και ανέβαζε φωτό να τρελαινόμαστε!
Αργεις και βασανιζεις ψυχές, Περικλή!!!!!more more more!!!!!
Wow!
Είναι απίστευτα τέλειο... Ανυπομονώ... Δεν ξέρω όμως αν φταίει η φώτο, αλλά ρίξε μια ματιά στη βάση της δεξιάς πτέρυγας. Μου φαίνεται ότι δεν έχει κάτσει τελείως καλά και έχει κενάκια...
Καταρχήν να σου πώ και εγώ ένα μεγάλο μπράβο Περικλή για την καταπληκτική δουλειά σου. Ανυπομωνω να το δώ τελειωμένο! Κρίμα που δεν έτυχε να σε γνωρίσω τις μέρες που ήσουν στο Ναύπλιο... Ελπίζω να σε δω την επόμενη φορά που θα ξανάρθείς
Γιούχου!!!
νάτος πάλι......... αρχίσαμε άντε αποτελείωσε μας να ξεμπερδεύουμε
Αν κρίνω από τα επιφωνήματα των άλλων συναδέλφων τελικά δεν έχεις "λαλήσει" μόνο εμένα άντε να τελείωνεις μπας και ηρεμήσουμε λίγο
να πηγαινουμε εμεις,εχουμε και δουλειες!!!! ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςς
τελειος ο κατασκευαστης...mcdonell Douglas στην 1/48 προχωρα προχωρα σε θελει ολη η χωρα
Eγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα βγει εκπληκτικό το βάψιμο!
Παράθεση από: mmaker στις Σεπτεμβρίου 25, 2007, 01:43:37 μμEγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα βγει εκπληκτικό το βάψιμο!Ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ!
Περικλή όμορφη δουλειά μέχρι τώρα . Μια παρατήρηση μόνο . Όπου υπάρχει χοντρή και έντονη γραμμή από το presiding, ψέκασε ξανά με το ίδιο (μπλέ) χρώμα . Έτσι θα αποφύγεις τις έντονες διαφορές χρώματος-φθοράς. Οι φθορές σου έτσι ή αλλιώς θα σου γίνουν ποιο έντονες με το wash που θα του κάνεις στο τέλος. Πάντως θα γίνει ένα από τα ποιό εντυπωσιακά F-4E που έχω δεί .
Μπράβο Περικλή γίνεται πολύ ωραίο.