Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πωπωωωωωωωωωω....Τα ματακια μας....!!!!!!!!!
Μπράβο Πέρι, πολύ ωραίο!
F-4E SUPER DETAIL Πολύ όμορφη δουλειά Καλή συνέχεια Περικλή
Περικλή αηδία κατάντησες και μας έχεις κουράσει αφάνταστα με το ανοσιούργημα που φτιάχνεις :mrgreen:Ο λόγος είναι ότι με αυτά που βλέπουμε κάθε λίγο από σένα και το μέτριο πρός τα κάτω μοντελιστικό επίπεδο που έχουμε είναι να μην σε συμπαθούμε και να ζηλεύουμε αυτά που κάνεις και να έχουμε απέχθεια στο πρόσωπο σου :evil:Φυσικά από ότι κατάλαβες αστειεύομαι και όπως εγώ και όλοι μας περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο για να μας στείλεις αδιάβαστους.Δημήτρης
Aπλα τελειος
Πώ πώ βρε Περικλή...
Μπράβο βρε Περικλή!Τώρα με τα βαψίματα, πραγματικά θα πάθουμε πλάκα!Αλήθεια,τα μεταλλικά χρώματα φαίνονται πινελάτα! Τι χρώμα χρησιμοποίησες?
F-4E full detail from scratch είσαι απίθανος
Ειδες για να μην επισκεπτομαι(σχεδον ποτε... ) την κατηγορια των αεροπλανων??????? (ειμαι αρματας...τι να κανω?!)Περικλη ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο το εργο που βλεπω το τελευταιο μισαωρο!!!!! Αυτο που μου κανει εντυπωση (περα απο το σκρατς )ειναι που καταφερνεις και βαφεις τις κολλημενες σωληνωσεις και λοιπες λεπτομερειες με απιστευτη ακριβεια!!!!!!!!!!Πως εκανες βρε αδερφε τις μπλε ριγες στην κολλημενη σωληνα???ΕΥΓΕ φιλτατε!!Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ξεσκονιζω και τα αεροπλανικα θεματα γιατι υπαρχουν διαμαντια εδω μεσα!!!Και παλι τα σεβη μου!
Τελικα...με επεισες!Θα φτιαξω κι εγω αεροπλανο!!!
Περικλή, πάρα πολύ ωραία πράγματα! Μπράβο!Η εξαγωγή έγινε φανταστική, μου άρεσε ιδιαίτερα!Αντε, κλείσε άτρακτο, ανυπομονώ να το δω να τελειώνει!
Ελπιζω να σας αρεσε παιδια. Σιγα σιγα αρχιζει να κλεινει και η ατρακτος.....................μετά την άτρακτο θα κλειστούμε εμείς σε κάποιο ίδρυμα.......
Και συνεχιζεις ακαθεκτος!!!!!! Τελικα απ'οτι βλεπω,τα αεροπλανα ειναι ενα 3D παζλ που πρεπει (περα απο το απιστευτα μικροσκοπικο βαψιμο)να τα ταιριαξεις ΑΚΡΙΒΩΣ μιας και δεν συγχωρουν λαθη!!! Τα συγχαρητηρια μου για την μεχρι τωρα δουλεια σου Περικλη!!! Τελικα...με επεισες!Θα φτιαξω κι εγω αεροπλανο!!!
Επαναλαμβάνω ότι δε γνωρίζω απόλυτα πόσα καλώδια έχει η φωλεά, και πόσα είναι τυλιγμένα γύρω από το σκέλος προσγείωσης... Και λάθος να τα έχεις τοποθετήσει, εμένα μου αρέσουν γιατί όσο πλησιάζουμε προς το βάψιμο αντιλαμβάνομαι ότι θα χοροπηδάμε με αυτά που θα βλέπουμε...Παράθεση από: dedalos στις Σεπτεμβρίου 02, 2007, 03:46:32 πμΤελικα...με επεισες!Θα φτιαξω κι εγω αεροπλανο!!! Κύριοι αυτό είναι δήλωση... Βρείτε του μόνο ένα που α έχει λίγα πάνελ...
Αντε να τελειωσει γιατι σας εχω μια εκπληξη για μετα το φαντομ!!!!!!!!
Πω ρε Περικλή, μας έχεις τρελάνει!!! Όλα μέχρι τώρα είναι το λιγότερο εξαιρετικά! Πρόσεχε μη βιαστείς τώρα! Θα αναμένουμε και την έκπληξη υπομονετικά!!!
Περικλή το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι δεν μπορώ να το δω από κοντά τούτο το μικρό θαύμα που φτιάχνεις Χαίρομαι αφάνταστα όμως που το βλέπω να σχηματίζεται από έναν καλλιτέχνη όπως εσύ.Επίσης περιττό να πω πως η εξαγωγή μου άρεσε ιδιαίτερα Παράθεση από: Περικλής στις Σεπτεμβρίου 02, 2007, 12:43:32 μμΑντε να τελειωσει γιατι σας εχω μια εκπληξη για μετα το φαντομ!!!!!!!!Ωχ ωχ ωχ, τη βλέπω τη δουλειά, το HMS Hood κομμένο κατά μήκος με πλήρες εσωτερικό. Στην 1/1200. Α, και λειτουργικές μηχανές...Παράθεση από: dedalos στις Σεπτεμβρίου 02, 2007, 03:46:32 πμΤελικα...με επεισες!Θα φτιαξω κι εγω αεροπλανο!!! Ο Τάσος έπεσε στη σκοτεινή πλευρά της δύναμης...
...τελικά δεν βλέπω και κάποια τεχνική που να μην την χρησιμοποίησες...και τόσο τέλεια...(κάτι σαν να μας παίρνεις τα μοντελίστικα σώβρακα...)
Περικλή, εβαλες τα γυαλιά σε πολλούς από εμάς
Κάθε φορά που λείπω για 2-3 ημέρες, επιστρέφω και πονάνε τα ματάκια μου με αυτά που βλέπω Περικλή είσαι απίθανος