Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
MADNESS......THIS IS MODELLING ::handshake::Lucas
Περκλή είναι Φανταστικό μπράβο.!!!!!!!!!!!
Πέρι το τελευταίο update μου για το φαντόμι σου ήταν στην σελ. 32 ....Καλά .... που ..... θα το φτάσεις ; ;;;;;;; Φίλε κεντάς .... Μιλάμε για ΠΟΛΥ και ΚΑΛΗ δουλειά ......Εύγε !!!!! (Φτου, φτου μη σε ματιάσουμε !!!!! )Συνέχισε !!!!!!! Ελπίζω να μην καταλήξεις ...καλή συνέχεια !!!!
Πέρι δες και εδώ http://koti.welho.com/msolanak/f4.htmlΤα αεροσκάφη της παραγγελίας Peace Icarus II έφεραν το σύστημα TISEO στις ρίζες των πτερύγων, στο "slat" της αριστερής πτέρυγας και ένα αεροσκάφος που βρήκα να το είχε ήταν το s/n 71756 της 339Μ. Ήταν ίδια με αυτά της πρώτης παραγγελίας απλά είχαν το TISEO. Kαι εδώ η συσκευή σε Phantomάκι! http://www.fsinet.or.jp/~phantom2/F-4E-02.jpg Απλά αν θες το προσθέτεις, αναλόγως το s/n του αεροσκάφους σου. Είναι προαιρετικό!
Παράθεση από: Περικλής στις Αυγούστου 17, 2007, 08:54:58 πμΠαιδια καλημερα..... Ολοι καλα? Δυο ερωτησεις για οσους γνωριζουν 1. Το ρανταρ στηριζεται σε τιποτα ραβδους? Εαν ναι εχουμε τιποτα φωτο που να δειχνουν πως και που ειναι? Εαν οχι θα αυτοσχεδιασω αφου δεν θα φαινονται και πολλα.Για να βγει προς τα εξω, ναι. Οταν ειναι μεσα στην θεση του, οχι.Καλο το APQ που εφτιαξες! Μπραβο.Νομιζα οτι θα εφτιαχνες AUP. Αλλα και "παλιο" να φτιαξεις παλι καλο θα ειναι.
Παιδια καλημερα..... Ολοι καλα? Δυο ερωτησεις για οσους γνωριζουν 1. Το ρανταρ στηριζεται σε τιποτα ραβδους? Εαν ναι εχουμε τιποτα φωτο που να δειχνουν πως και που ειναι? Εαν οχι θα αυτοσχεδιασω αφου δεν θα φαινονται και πολλα.
Περικλη να σου πω κατι? παλευω κι εγω τωρα ενα F-4 αλλα μετα απο ολα αυτα που βλεπω λεω να σταματισω
Καλά είσαι μεγάλος καλιτέχνης δεν περιγράφω άλλο....
Περικλή μας έχεις μουρλάνει τελείως με αυτά που κάνεις.δεν υπάρχουν πλέον λόγια θαυμασμού πλέον για σένα.
Περικλή ξέρεις τι νομίζω...ότι έπρεπε να γίνεις τεχνικός στην NASA...χωρίς πλακα.... Μπράβο μεγάλε η δουλειά σου είναι καταπληκτική και αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι ότι τα φτιάχνεις όλα μονος σου.Η υπομονή σου αλλα και το πείσμα που έχεις ώστε να γίνει τέλειο είναι το κάτι άλλο και σε ευχαριστούμε...εδώ πιστεύω ότι μιλάω για όλους μας...που τα μοιράζεσαι μαζί μας.Νάσε καλά και καλή συνεχεια Lucas
RESPECT
Μερικες φωτο για λεπτομερειες που θα σε βοηθησουν στο.....ΤΡΕΛΛΟ ΣΦΑΞΙΜΟ του phantom
Περικλή βλέπω ότι το βιολί σου εσύ!! Συγχαρητήρια φίλε μου, καταπληκτική δουλειά!!
Περικλή και ο κινητήρας είναι πολύ ωραίος Μπράβο για μία ακόμα φορά
....ΠΕΡΙΚΛΟ-ΤΡΕΛΟΥΑ-ΤΡΕΛΟΥΑ...................................... : .... ......
Ξεχασες να βαλεις το σωληνακι του aircondition που σταζουν τα νερα εξω Τρα λα λα Τρα λα λα Τρα λα λα .....δεν ειναι τιποτα μην ανησυχειτε η αρχη της τρελας ειναι Μας εχεις λαλισει Πέρι με τα καμωματα σου
Γειά σου βρε Περικλάρα Τρελή δουλεια....ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ
Περικλή εγώ ψήφισα AEGEAN BLUE γιατί είναι μια παραλλαγή με Ελληνική ταυτότητα και επιδέχεται πολύ φθορά Καλή επιτυχία στο βάψιμο