Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο βρε Περικλή!!!Ωραίο!!!Όλο "ανοιχτό" θα το κάνεις;
Περικλή πώς έκοψες τα κυκλάκια και βγήκαν έτσι στρογγυλά;;; Εμένα πάντα μου βγαίνουν τετράγωνα....
Παράθεση από: PanPan στις Αυγούστου 15, 2007, 10:22:45 πμΠερικλή πώς έκοψες τα κυκλάκια και βγήκαν έτσι στρογγυλά;;; Εμένα πάντα μου βγαίνουν τετράγωνα.... Φιλε μου Πανο καλημερα και Χρονια Πολλα πρωτα πρωτα!!!!!!!! Για τα κυκλακια χρησιμοποιησα τον χαρακα που εχει κυκλους διαφορων διαμετρων (εαν ειναι θα βαλω φωτο οταν παω σπιτι) και με μια καρφιτσα στην διαμετρο που ηθελα σαν να χαραζω panels σε ατρακτο μονο που επεμεινα αρκετα ωστε να κοπει το κυκλακι μονο του απο το πλαστικο.... Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω!!!!!!!!
Περικλή σε κάθε ποστάρισμα μας στέλνεις για τσάι,να δούμε αυτή η ιστορία με σένα και το Fhantomi που θα φτάσει ,δεν έχουμε πλέον λόγια για να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας.
Καλά ρε Περικλή, δεν ξεκουράζεσαι καθόλου : Κανόνισε θα σου "βάλω" και άλλη ιδέα
Περικλή, αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι που λες απλα προσθεσα μερικες σωληνωσεις και λεπτομερεια . Ετσι, απλά Θα γίνω κουραστικός αλλά για μία ακόμα φορά συγχαρητήρια!!!
Φανταστικό!!!!!!
Περικλή! Θα μας τρελλάνεις εσύ καμιά ώρα αδερφάκι μου! Τι φανταστικό που θα βγεί?!
Φσσττ Μπόινγκ....
Φτάσαμε αισίως τις 46 σελίδες και Περικλή απλά μας έχεις τρελάνει Είμαι περίεργος να δω τί άλλο θα δουν τα ματάκια μας
....help........εχω προβλημα......δεν μπορω να σκεφτω τι σχολιο να κανω....εχω χρησιμοποιησει ηδη ολους τους πιθανους συνδυασμους........
Δεν εχω αποφασισει ποια απο τις δυο ακομα Να ανοιξουμε καμια θυριδα πρωτα ε? Τι λετε?
Παιδια καλημερα..... Ολοι καλα? Δυο ερωτησεις για οσους γνωριζουν 1. Το ρανταρ στηριζεται σε τιποτα ραβδους? Εαν ναι εχουμε τιποτα φωτο που να δειχνουν πως και που ειναι? Εαν οχι θα αυτοσχεδιασω αφου δεν θα φαινονται και πολλα.