Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ πήγα και το Σάββατο και την Κυριακή στην Τανάγρα.Δυστηχώς δε συναντήθηκα με κανέναν από το modelclub.gr γιατί πήγα με φίλους και δε μπορούσα να τους αφήσω.
Έχω να πω τα εξής
Η Πολεμικη αεροπορία έκανε πολλή καλή δουλειά και ποιο συγκεκριμένα...
1)Η παράταξη των εκθεμάτων επέτρεπε την άνετη φωτογράφηση
2)Η θέα προς το χώρο των πτητικών επιδείξεων(διάδρομος 10-28 )ήταν εξαιρετική
3)Τα στελέχη της ήταν εξυπηρετικά χαμογελαστά και απαντούσαν στις ερωτήσεις μας(ακομά και σε κάποιες κουφές που άκουσα)
4)Υπήρξε παρουσία αρκετών ξένων αεροποριών με καλύτερη κατα την ταπεινή μου γνώμη αυτή των Σουηδών(χαμογελαστοί,εξυπηρετικοί και καλαμπουρτζήδες!)και Αιγυπτίων και χειρότερη των Γάλλων που δε δέχτηκαν να μου μιλήσουν αγγλικά όταν πήγα να ρωτήσω για το Rafael και με έστηλαν στο περίπτερό τους.Βέβαια όλα τα ξένα
πληρώματα ήταν εξαιρετικά απλά κάποιοι ξεχώρισαν.(Πήρε το μάτι σας αμερικάνικο πλήρωμα γιατί εγώ μόνο 2 αεροπλάνα είδα και τπτ άλλο.Ούτε και πολύ κόσμο είδα τριγύρω)
5)Τα ελληνικά επετειακά αεροσκάφη ήταν υπέροχα την καρδιά μου όμως κέρδισε το C-47 Dakota αφού είμαι ερωτευμένος μαζί του(ξέρετε το τηλέφωνό του??
Τα άσχημα κατά τη γνώμη μου ήταν τα εξής
1)Τα λίγα,όπως αποδείχθηκε,σημεία πώλησης αναψυκτικών και τροφίμων και η απουσία σήμανσης στις βρύσες του αεροδρομίου που να λένε οτι το νέρο τους δεν ήταν πόσιμο όπως είπε ένας πιλότος βλέπωντας κάποιους να πίνουν από μια βρύση(βέβαια όλοι συνέχισαν!).
2)Η γρήγορη εξάντληση των αποθεμάτων τους(θα έπρεπε να έχουν κανονίσει συνεχή ροή προμηθειών).
Άκουσα πως το airshow θα αποκτλησει σταθερή ημερομηνία και θα διεξάγεται ανα 2 χρόνια(τρέμε Παρίσι!).
Ελπίζω την άλλη φορά να μην έχουμε κανένα πρόβλημα,να πάρουμε το τρένο που μας αφήνει έξω από την ΕΑΒ και να δούμε και κανένα fly by από stealth,WWII veterans και άλλα σπάνια αεροσκάφοι.
Τα λάμε το 2007 στον Αρχάγγελο2007!!!!