Αδέρφια, συγκεντρωθείτε. Χεχε... Το μοτέρ είναι ΑΠΟ το berger αλλά σκεφτόμουν να τον βάλω στο Tiger.Όχι να τον βγάζει με τον γερανό, απλά να είναι ανοιχτό το hatch (πώς το λένε) και να το περιεργάζονται οι Γερμανοί. Όμως το Tiger δεν έχει έτοιμο το διαμέρισμα του κινητήρα, παρά μόνο ανοιχτό το καπάκι. Έτσι πρέπει να κατασκευαστεί απ' την αρχή και όχι μόνο τη διάθεση δεν έχω για κάτι τέτοιο, αλλά ούτε καν την ικανότητα. Υπάρχει κανένα βελτιωτικό που να έχει έτοιμα αυτά που καλούμαι να κατασκευάσω; Πρέπει να υπάρχει λογικά, διαφορετικά γιατί δίνει η Dragon ανοιχτό το καπάκι του κινητήρα; (μήπως για ορισμένους τρελούς που θα έφτιαχναν μόνοι τους το διαμέρισμα του κινητήρα; χεχεχε).
Τέλος πάντων, εμένα με κάλυψε απόλυτα η απάντησή σας! Αν δεν υπάρχει έτοιμο βελτιωτικό, εγκαταλείπουμε το σενάριο. Η ατυχία ήταν που δεν ξεκίνησαν τα δύο κιτ ταυτόχρονα, γιατί σ' αυτή την περίπτωση θα μπορούσα να πάρω το διαμέρισμα του κινητήρα απ' το berger και να το κοτσάρω στον Τίγρη, χωρίς πολλά-πολλά κασκαντεριλίκια.
Πάντως, το διοραματάκι με τα δύο "τέρατα" μ' αρέσει σαν ιδέα.
Εσείς που είστε φανταστικοί φορουμίτες, μπορούμε λέτε να βρούμε πληροφορίες για χρώματα berger και tiger που έδρασαν μαζί; (Ξέρω, ξέρω, όλο ζητάω... Χίλια συγγνώμη)
Και να μη βρούμε βέβαια, εμένα δεν με απασχολεί πολύ. Θα τα βάψω όπως προτείνουν οι οδηγίες και θα τα βάλω μαζί σε μία βάση. Να φροντίσει η ιστορία να προσαρμοστεί κατάλληλα! Χεχεχε...
Εγώ άλλωστε έχω μία άποψη για το μοντελισμό, αρκεί να ικανοποιεί εμένα που τα φτιάχνω και τα βλέπω. Και ας μην ανταποκρίνεται 100% στην ιστορική αλήθεια και ακρίβεια!

Ευχαριστώ!