Μοντελιστικών ανασκαφών συνέχεια, με το F-16C (νομίζω, εξ ου και το ερωτηματικό στον τίτλο) της Ισραηλινής Αεροπορίας, με την πανέμορφη παραλλαγή ερήμου και τα εκπληκτικά σήματα Barak, με τον σκορπιό στο κάθετο σταθερό.
Τα πράγματα εδώ είναι απλά:
Το μοντέλο είναι της Hasegawa, πάλι δεν θυμάμαι ποιο, είναι όμως εκείνο με ένα επετειακό βάψιμο, αν βρω το κουτί, θα ανεβάσω φωτογραφία του. Βελτιωτικά σετ ήταν τα καθίσματα από ρητίνη, μίας εταιρίας που δεν θυμάμαι (όχι όμως Verlindern), τα photo-etched της Edwards (φοβερά) και εισαγωγή αέρα και βάση κάθετου σταθερού με το αλεξίπτωτο (όπως στα δικά μας) από εταιρία αμφίβολης ποιότητας, το όνομα της οποίας πάλι δεν θυμάμαι. Τα σήματα είναι της Aeromaster και ο λόγος για τον οποίο σας το λέω αυτό σίγουρα, είναι επειδή... τα βλέπω μπροστά μου. Είναι η καρτέλα 48-093.
Η κατασκευή κατά τα άλλα, έγινε κατ' ευθείαν απ' το κουτί (τα κουτιά, για να είμαι πιο ακριβής), χωρίς scratch προσθήκες δηλαδή. Φωτογραφίες από την κατασκευή, δυστυχώς δεν έχω. Δεν είχα ψηφιακή όταν κατασκευαζόταν!

Στόκος μπήκε στις ενώσεις της νέας εισαγωγής αέρα με την άτρακτο (απαράδεκτη), στην προέκταση του αλεξίπτωτου πέδησης στο κάθετο σταθερό και... αυτά νομίζω.
Επίσης, για το ακροφύσιο, έκλεψα τα πτερύγια από ένα άλλο F-16 της ίδιας εταιρίας, διότι αυτά που είχε στο κιτ, δεν μου έκαναν... Έτσι κι αλλιώς, το άλλο μοντέλο ήταν παλιό, πλέον δεν υπάρχει.
Σήμερα λοιπόν, το μοντέλο είναι ως εξής (ατελείωτο ΚΑΙ αυτό):
Γενική εικόναΤο σχήμα της παραλλαγής (θέλει διορθώσεις, το ξέρω)
Η νέα βάση του κάθετου σταθερού (σας παρακαλώ, να είστε επιεικείς.
Το πολύ καλό ρητινένιο κάθισμα (ουπς, εκεί λίγο κάτω απ' το προσκέφαλο, είναι άβαφτο... ντροπήηηη...
Το βελτιωμένο cockpit χμμ, αυτό μάλλον βλέπεται
και η καρτέλα με τα σήματα της aeromaster.Λοιπόν, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μοντέλο βρίσκεται σ' αυτή την κατάσταση για πάνω από 10 χρόνια! Γι' αυτό και όλες οι ανακρίβειες στο παραπάνω κείμενο. Το είχα ξεκινήσει μαθητής ακόμα, με το πενιχρό χαρτζιλίκι μου, τώρα πλέον, εργαζόμενος, με τον πενιχρό ελεύθερο χρόνο μου, λέω να το (απο-)τελειώσω!
Η παραλλαγή θέλει διόρθωμα (αν όχι ξαναβάψιμο απ' την αρχή-μην προτείνετε ξέβαμμα, δεν υπάρχει περίπτωση), οι θυρίδες του συστήματος προσγείωσης έχουν μέσα κάτι... υπολείμματα από χαρτάκια ( :shock:πώς βρέθηκαν αυτά εκεί;;;;;;; ) και αναρωτιέμαι επίσης αν τα σήματα θα δουλέψουν, τόσα χρόνια μετά την παραγωγή τους... Χμμμμμ... Ελπίζω ναι!
Αυτά λοιπόν. ΚΑΙ για αυτό το μοντέλο, θα έχετε νέα, όταν έχω κι εγώ... Λέω να το φτιάξω πριν το P-47, είναι και ευκολότερο να τελειώσει μάλλον.
Καλημέρα σας!