Μετά από τις παρατηρήσεις του Σταύρου (σε ευχαριστώ, αλλά άργησες ρε παιδί μου τώρα αυτά διορθώνονται μόνο με σφυρί ), και μιας και πλεόν η κατασκευή έχει προχωρήσει σε σημείο που δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω κάτι, συνεχίζω με φωτο από τα επόμενα στάδια τησ κατασκευής η οποία σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της...
μασκαρισμένο έτοιμο για αστάρωμα..

ασταρωμέωνο το modelmaster 1728 ή FS36375 ( δεν γνωρίζω αν είναι 100% το πραγματικό χρώμα του - ντροπή μου

- )

βαμενο πλέον έτοιμο για γυαλιστερό βερνίκι (χρησιμοποιώ future γιατί απλά το βρίσκω παντού και με έχει βολεύψει)

βερνικωμένο και βρωμισμένο με μέτρο, μιας και οι φωτο που διαθέτω (thanks mmaker) δεν δείχνουν κάτι παραπάνω.

και για το τέλος άλλη μια με τα εθνόσημα στην θέση τους.

\

και αυτή για σύγκριση.
Οπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει στο μοντελάκι μου αρέσει να κάνει σούζα (άλλο πρόβλημα και αυτό, το βλέπω πακτωμένο σε καμιά βάσούλα) και μέχρι να βρω τα κατάλληλα ενισχυμένα "παπά" (όπως παπούτσια, οι έχοντες τέκνα το γνωρίζουν) θα είναι ξυπόλητο.
Η μεγάλη σφαγή θα γίνει όταν βγάλω το maskol από τα διάφανα μέρη μιας και εχω την εντύπωση ότι θα είναι νινί από κάτω, θα δούμε..
Προς το πάρόν καλημέρα σας και καληνύχτα μου