Σήμερα το "ξαναπέτυχα" το μεταλλιζέ σταματημένο και μεγαλοπρεπές....Μιλάμε είναι τελείως "γυμνό", ούτε τα σηματάκια "canadair" δεν υπάρχουν. Για φωτογραφία είναι αδύνατο να το βγάλω.....είναι μέσα στο αεροδρόμιο πίσω απο συρματόπλεγμα. Σήμερα πάντως ήταν πηγαίνοντας για Μηχανιώνα, περνώντας το φανάρι που αναβοσβήνει για την προσγείωση στον αεροδιαδρόμο που ξεκινά απο τον δρόμο, λίγο μετά είναι οι εγκαταστάσεις με κάτι παλιά F-5 με δεξαμανές "coca cola" στύλ κτλ, εκεί έχει κάτι κυκλικά stops που γινόταν συντήρηση των F-5. Σ' ενα απο αυτά και πρίν φτάσουμε το επετειακό F-5 "Καρέ των ʼσσων" και το επετειακό F-86 (?) με την καρώ ουρά, είναι παρκαρισμένο με κίτρινους τάκους στις ρόδες του. Βασικά είναι στρατιωτικές εγκαταστάσεις μάλλον εκεί γιαυτό και αν και είχα την μηχανή μου δεν έβγαλα φώτο

Πάντως πρίν κανά 2ώρο πέρασε η σύζυγος και μου είπε οτι δούλευαν οι μηχανές του (έλικες). ʼμα ξαναπεράσει χαμηλά πάνω απο Θέρμη - ΙΚΕΑ θα το "χτυπήσω"

(είμαι προετοιμασμένος πιά

) Πάντως μέχρι και οι καπνιές απο τις μηχανές καθάρισαν. Είναι 215, αλλά έχουν σβήσει τα πάντα οπότε δεν ξέρω την "σειρά" του.
Παναγιώτης