Αποστολέας Θέμα: FAMO στην έρημο  (Αναγνώστηκε 4963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
FAMO στην έρημο
« στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:02:35 μμ »
      Έχω ένα FAMO σε διαμόρφωση με αντιαεροπορικό πυροβόλο.Θέλω να το συνδιάσω σε ένα μικρό διοραματάκι μαζί με το ΗΕ 111 στην  έρημο.
      Τί χρώματα θα προτείνατε γιά ένα τέτοιου είδους όχημα με δράση στην έρημο?.Οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι ανύπαρκτες και οι οδηγίες του κιτ δίνουν ένα όχημα που έδρασε στο ανατολικό μέτωπο και ένα άλλο που έδρασε στο Βέλγιο.
      Αν υπάρχει και καμμιά έγχρωμη φωτογραφία ή profile θα με βοηθούσε ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: FAMO στην έρημο
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:03:55 μμ »
Τα οχήματα του DAK ήταν βαμμένα με Dunkelgelb, ή αλλιώς Desert Yellow, κωδικός Humbrol 93. :)

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:17:44 μμ »
Είσαι σίγουρος ότι είναι Famo???? Στο λέω γιατί σε διαμόρφωση με το αντιαεροπορικό στην καρότσα δεν κυκλοφορεί στην 1/72!
Μήπως είναι το Sdkfz 7 η Sdkfz 11??? Πες μας και εταιρία!!!
Τώρα το 1/72 το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα (...ένα μικρό διοραματάκι μαζί με το ΗΕ 111 στην  έρημο)

Ένας εύκολος τρόπος να το βάψεις και να φαίνεται φθαρμένο είναι να το περάσεις ένα χέρι Panzer gray ακρυλικό και όταν στεγνώσει τελείως να του ψεκάσεις το 93 της Humbrol.... ʼστο να πιάσει καλά 2-3 ώρες και μετά λούσε όλο το μοντέλο με white spirit!!!! To 93 θα αρχίσει να ραγίζει ακανόνιστα μιας και αλλού θα έχει στεγνώσει πλήρως και αλλού όχι. Μετά κόλλα πάνω του ακανόνιστα χαρτοταινία ή ταινία μασκαρίσματος και τράβα την για να αποκαλυφθεί το PZ Gray!!! Δεν είναι πολύ δύσκολο αρκεί να πετύχεις τη σωστή στιγμή (2-3 ώρες στέγνωμα)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:24:27 μμ »
Είσαι σίγουρος ότι είναι Famo???? Στο λέω γιατί σε διαμόρφωση με το αντιαεροπορικό στην καρότσα δεν κυκλοφορεί στην 1/72!
Μήπως είναι το Sdkfz 7 η Sdkfz 11??? Πες μας και εταιρία!!!
Τώρα το 1/72 το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα (...ένα μικρό διοραματάκι μαζί με το ΗΕ 111 στην  έρημο)

Ένας εύκολος τρόπος να το βάψεις και να φαίνεται φθαρμένο είναι να το περάσεις ένα χέρι Panzer gray ακρυλικό και όταν στεγνώσει τελείως να του ψεκάσεις το 93 της Humbrol.... ʼστο να πιάσει καλά 2-3 ώρες και μετά λούσε όλο το μοντέλο με white spirit!!!! To 93 θα αρχίσει να ραγίζει ακανόνιστα μιας και αλλού θα έχει στεγνώσει πλήρως και αλλού όχι. Μετά κόλλα πάνω του ακανόνιστα χαρτοταινία ή ταινία μασκαρίσματος και τράβα την για να αποκαλυφθεί το PZ Gray!!! Δεν είναι πολύ δύσκολο αρκεί να πετύχεις τη σωστή στιγμή (2-3 ώρες στέγνωμα)

Εναλλακτικά, του περνάς το panzer grey (Humbrol 67), του ρίχνεις μία παρκετίνη, του περνάς desert yellow (Humbrol 93) και το επιτίθεσαι με μπατονέτα βουτηγμενη σε white spirit.

Για φωτό το βραδάκι που θα είμαι στη βάση μου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:28:27 μμ »
Μήπως είναι το Sdkfz 7 η Sdkfz 11??? Πες μας και εταιρία!!!       REVELL 1/72..... είναι το Sdkfz 7 ::salut::

Εναλλακτικά, του περνάς το panzer grey (Humbrol 67), του ρίχνεις μία παρκετίνη,.........Αμ πώς,η παρκετίνη θα ΄λειπε ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:28:43 μμ »
Σωστός ο Γιώργος μια παρκετίνη την θέλει ανάμεσα στα στρώματα! ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:34:10 μμ »
Μήπως είναι το Sdkfz 7 η Sdkfz 11??? Πες μας και εταιρία!!!       REVELL 1/72..... είναι το Sdkfz 7 ::salut::

Λέω, μήπως, λέω είναι Hasegawa????

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:37:14 μμ »
Μήπως είναι το Sdkfz 7 η Sdkfz 11??? Πες μας και εταιρία!!!       REVELL 1/72..... είναι το Sdkfz 7 ::salut::

Είπαμε ότι από άρματα και τέτοια δεν σκαμπάζουμε,αλλά τις εταιρείες τις αναγνωρίζω ακόμα :lol: :lol:

Με δυσκολία βέβαια αλλά τα καταφέρνω :D :D

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:49:39 μμ »

Είπαμε ότι από άρματα και τέτοια δεν σκαμπάζουμε,αλλά τις εταιρείες τις αναγνωρίζω ακόμα :lol: :lol:

Με δυσκολία βέβαια αλλά τα καταφέρνω :D :D

Με έχεις τρελάνει έχω μπουρδουκλωθεί αλλά καλά να πάθω (που δεν σου έλεγα πως να το βάψεις και ήμουν και περίεργος)
Έχω ψάξει δυο φορές τον κατάλογο της Revell στα 72 άρια αλλά Sdkfz7 με αντιαεροπορικό πουθενά!!!! Σώσε με βοήθειαααααααααααα!!!!! ::eusa_pray::
(Δεν χρειαζόταν και πολύ ψάξιμο αφού τα 3/4 του καταλόγου είναι στο stock) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 21, 2007, 05:53:25 μμ »
Θα σου απαντήσει μετά τις 21:00  :mrgreen:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 21, 2007, 06:02:27 μμ »
 Το famo με το 88άρι το "βγάζει" η planet models στην 1/72 και η PSP στην 1/35. Το 7άρι με το 37άρι ή με το 4x20mm το "βγάζει" η Hase αλλά και η Revell στην 1/72

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 21, 2007, 06:59:59 μμ »
Το famo με το 88άρι το "βγάζει" η planet models στην 1/72 και η PSP στην 1/35. Το 7άρι με το 37άρι ή με το 4x20mm το "βγάζει" η Hase αλλά και η Revell στην 1/72

Τα ρητινένια τα ξέρω αλλά σε πλαστικό το βγάζει και η Revell???? Δεν το έχω δει ποτέ και ασχολούμαι χρόνια με τα 72άρια!!!! Ένα boxart ρε παιδιά μπας και το θυμηθώ ο λ@λάκ@ς!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 21, 2007, 08:10:25 μμ »
Μια παρενθεση στα των κιτ για να προσθεσω μια ιδεα.
Το 7αρι με το 37αρι μπορεις να το κανεις και στην Ελλαδα! :wink:
Γιατι να πας σε ερημο και να μην το βαλεις Βαλκανια?
Το ειχα σκοπο να το φτιαξω σε 35αρι μετα απο ενα βιντεακι που ειχα δει της Βερμαχτ.
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 21, 2007, 10:05:55 μμ »
Το FAMO με 88άρι δεν το έβγαζε παλιά και η Airfix;

Τα ρητινένια τα ξέρω αλλά σε πλαστικό το βγάζει και η Revell???? Δεν το έχω δει ποτέ και ασχολούμαι χρόνια με τα 72άρια!!!! Ένα boxart ρε παιδιά μπας και το θυμηθώ ο λ@λάκ@ς!!!!!
Μήπως είναι από κάποιο παλιό Matchbox καλούπι;

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 21, 2007, 10:55:49 μμ »
Ομολογώ ότι ακόμη δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα φτιάξεις Nίκο  :oops:  : ένα SdKfz 7 που θα έλκει πίσω του ένα 88άρι; Αυτή ήταν όντως η συνήθης διαμόρφωση (δηλ. τα SdKfz 7 έσερναν τα Flak) ή μήπως το πυροβόλο είναι προσαρμόσμένο επάνω στην καρότσα; (ασυνήθιστο θα μου φαινόταν).

Εν πάσει περιπτώσει και μέχρι να μας διαφωτίσεις αν μπορείς με φωτογραφίες, [διότι σαν "γκαγκαού-γκι-γκι, γκα γκαου γκι γκι ρι γκα γκα..." (με ρυθμό Χαρρυκλυννικού άσματος  ::eusa_wall:: ) δεν μπορώ να το καταλάβω με τα λόγια τα γραπτά τα περιγραφικά...]

...μέχρι τότε λοιπόν, καλά όλα αυτά με τους διάφορους τύπους αλλά εδώ ο κύριος ζήτησε χρώματα και αποχρώσεις ::painting:: και λοιπά (Bob Ross)  :mrgreen:  Ώρα για φωτογραφίες λοιπόν κύριοι!!  ::smilieinbox::   :D

Σκέφτηκα ότι καλύτερη βοήθεια θα ήταν όχι τόσο ασπόμαυρες φωτογραφίες του συγκεκριμένου τύπου, αλλά έγχρωμες όλων των ειδών, για να πάρει το μάτι μια ιδέα περί τίνος πρόκειται:  (ακολουθούν μεγαλούτσικες φωτογραφίες και από κάτω το link που βρίσκονται - κάποιες από αυτές είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος αν κάνετε κλικ επάνω τους - όντας στο site που βρίσκονται)

http://www.ww2incolor.com/gallery/germans/Q026_panzer3

http://www.ww2incolor.com/gallery/germans/panzer_4_in_africa

http://www.ww2incolor.com/gallery/germans/amx

http://www.ww2incolor.com/gallery/germans/akm

http://www.ww2incolor.com/gallery/germans/aax

Όσο για το χρώμα, το 93 της Humbrol που ανέφεραν και οι συνάδελφοι πιο πάνω κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Το ίδιο και η πατέντα με Panzer Grey από κάτω (ακρυλικό ή σμάλτο) - βερνίκι ή παρκετίνη (all time classic) - kai "desert yellow" από πάνω με φθορές στη συνέχεια. Ξϋσιμο του desert yellow μπορεί να γίνει και με μια παλία οδοντόβουρτσα, ή συρμάτινη βούρτσα (με ντελικάτες κινήσεις). Τέλος, ένα πέρασμα - "σύννεφο" από ψηλά με το Buff της Tamiya (ή παρεμφερές σμάλτο) ή/και χρήση με πινέλο ξηρών παστελ τριμμένα σε σκόνη θα αναπαραστήσει το σκόνισμα που αναπόφευκτα "έτρωγαν" όλοι και όλα.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη λύση, που είναι να το βάψεις απλά και σκέτα Panzer Grey και να το ταράξεις στο σκόνισμα (παρακάμπτουμε το στάδιο desert yellow)

Η αντιστοιχία σε Tamiya είναι το XF59 αν προτιμάς. Εναλλακτικά, το XF60 (το Ochre της Humbrol) που δεν είναι κακό. Αν θες αναμειγνύεις και τα δύο... :mrgreen:
Επίσης σε σμάλτα υπάρχουν και τα Model Master με διάφορες αποχρώσεις που χρησιμοποίηθηκαν από τους Γερμανούς στη Β. Αφρική.
Αλλά ας μην εμβαθύνουμε άλλο στο "σωστό" (ας πούμε) χρώμα γιατί θα γίνουμε και κουραστικοί και μαζόχες!  ::violent1::     ::alarm::    ::brancard::

::webmaster::   Προσοχή όμως: πολλές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της περιόδου τις χρωμάτιζαν από πάνω για χάριν "ομορφιάς" για τα περιοδικά κλπ. Δυστυχώς δεν γνωρίζω ακριβώς ποιές από τις παρπάνω εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία (ίσως αυτή στο λιμάνι;  ::dontknow:: ) αλλά έχετε το νου σας. Σε γενικές γραμμές οι αποχρώσεις είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.

Το Site που ειδικεύεται σε έγχρωμες φωτογραφίες του Β' Π.Π. είναι το: http://www.ww2incolor.com  (το link για την gallery στα αριστερά) όπως ήδη θα παρατηρήσατε, και περιλαμβάνει και φωτογραφίες της Luftwaffe σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

π.χ.  (προσοχή στον..."Ανδροκλή" και το λιονταράκι του  :mrgreen: :mrgreen:  )

http://www.ww2incolor.com/gallery/german-luftwaffe/any

http://www.ww2incolor.com/gallery/german-luftwaffe/me_110_in_desert

http://www.ww2incolor.com/gallery/german-luftwaffe/anx

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:01:04 μμ »
Και μετα λες γιατι σε λενε "βιβλιογραφο" :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εχεις πμ
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:26:20 μμ »
        Λοιπόν κύριοι επανέρχομαι.

Συγνώμη αν σας μπέρδεψα ή σας ταλαιπώρησα.Δεν ήταν στις προθέσεις μου.Εγώ ένα απλό νουμεράκι ζήτησα :roll:
        Επειδή δεν ομιλώ την αρματικήν,ίσως να έκανα κάποια λάθη.Όμως μιά εικόνα ίσον χίλιες λέξεις

http://www.sklej.pl/layout/images/products/400/03127.jpg

Αν το λάθος είναι δικό μου,παρακαλώ τιμωρήστε με ::nutkick::

Περιμένω νέα σας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:42:08 μμ »
Επειδή δεν ομιλώ την αρματικήν,ίσως να έκανα κάποια λάθη.

Με τα λίγα αρματικά μου, είναι ένα SdKfz 7/1. Πάρε και κάποιες φωτό, όχι έγχρωμες αλλά θα πάρεις μια ιδέα της μπίχλας που κουβαλούσαν τα οχήματα.

Το Σάββατο θα έχεις και δωράκι σχετικό με το θέμα. Αρκεί να το θυμηθώ...

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:48:13 μμ »
        Είμαι σίγουρος πως θα το θυμηθείς. ::eusa_pray::Επίσης να θυμηθείς και την καθαρογραμένη πρόταση λύσης του μεσανατολικού. ::boxing:: ::violent1::

Επ΄ευκαιρία......Τσικουδιά πίνεις :?: ::icon_pidu:: ::icon_pidu:: ::brancard:: ::brancard::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 21, 2007, 11:59:58 μμ »
Επίσης να θυμηθείς και την καθαρογραμένη πρόταση λύσης του μεσανατολικού. ::boxing:: ::violent1::

Εχει ήδη προωθηθεί για τα δέοντα.

Επ΄ευκαιρία......Τσικουδιά πίνεις :?: ::icon_pidu:: ::icon_pidu:: ::brancard:: ::brancard::

Οχι, δεν πίνω αλκοόλ σχεδόν καθόλου. Αλλά δεν πειράζει, είμαι μονίμως σα μεθυσμένος οπότε κανείς δεν το καταλαβαίνει...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 22, 2007, 12:12:07 πμ »
To Sdkfz 7 με το 37άρι είναι επανέκδοση από την Revell (καλούπια Hasegawa) ! :wink:
Το κιτάκι έχει απαράδεκτες ερπύστριες που θέλουν αντικατάσταση...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 22, 2007, 11:13:34 πμ »

Ενδιαφέρον κιτ Νίκο, και θα δέσει ωραία με το He111!

Το όχημα είναι βέβαια αυτό που δείχνεοι και ο Γιώργος στις φωτογραφίες που εύστοχα παραθέτει (Αφρική) αλλά πρόκειται μάλλον για την έκοδση SdKfz 7/2. (ψιλά γράμματα). Ακολουοθούν φωτογραφίες του πυροβόλου 3,7 cm Flak 37, όπου όπως θα δεις θα μπορούσες να το αφήσεις και panzer grey να κάνει αντίθεση με το "ερημί" χρώμα του οχήματος.

http://www.afrika-korps.de/forum/viewtopic.php?t=2039

Το παρακάτω όχημα είναι SdKfz 6/2 (απλά πληροφοριακά, δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά υποδεικνύει ότι κάλλιστα και το δικό σου "μπαίνει" όπως το θες σε διόραμα με το Heinkel!

http://www.afrika-korps.de/forum/viewtopic.php?t=261

Ελπίζω να μην σε κουράσαμε ή μπερδέψαμε και εύχομαι καλή κατασκευή, υπομονή με τις ερπύστριες που επισήμανε ο Γιώργος, και να βγει ένα ωραίο συνολικό αποτέλεσμα που να σε ικανοποιεί!

Παράθεση
Συγνώμη αν σας μπέρδεψα ή σας ταλαιπώρησα..

καθόλου!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 22, 2007, 02:48:19 μμ »
    Ευχαριστώ όλους σας γιά τον κόπο και τις πληροφορίες

To Sdkfz 7 με το 37άρι είναι επανέκδοση από την Revell (καλούπια Hasegawa) ! :wink:

Αντικατάσταση με τί???????

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 22, 2007, 04:05:28 μμ »

Η μία λύση είναι με δανεισμό απ το Sdkfz 7 της Airfix που αν και δεν είναι τέλειες,είναι πιστότερες στο σχήμα απ του Hasegawa.
η άλλη λύση είναι από ένα Sdkfz 251(είναι στενότερες με ψιλοδιαφορές)....
Στην δική σου περίπτωση δεν είναι και τόσο φοβερό να τις αφήσεις έτσι,μιας και το μάτι θα αποσπάτε με το διόραμα.
Τέλος δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα το σκάψιμο της βάσης ώστε να φαίνεται ότι είναι χωμένο στην άμμο/χώμα για να εκθέτει μικρότερο όγκο στα εχθρικά πυρά...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 22, 2007, 04:16:07 μμ »

Η μία λύση είναι με δανεισμό απ το Sdkfz 7 της Airfix που αν και δεν είναι τέλειες,είναι πιστότερες στο σχήμα απ του Hasegawa.
η άλλη λύση είναι από ένα Sdkfz 251(είναι στενότερες με ψιλοδιαφορές)....
Στην δική σου περίπτωση δεν είναι και τόσο φοβερό να τις αφήσεις έτσι,μιας και το μάτι θα αποσπάτε με το διόραμα.
Τέλος δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα το σκάψιμο της βάσης ώστε να φαίνεται ότι είναι χωμένο στην άμμο/χώμα για να εκθέτει μικρότερο όγκο στα εχθρικά πυρά...

Δεν μπορώ να δανειστώ τίποτα,καθώς σαν αεροπλανάς που είμαι δεν έχω κανένα αρματικό κιτ. :cry:
      Η ιδέα του "χωμένου" παίζει γιά όλο το διόραμα,καθώς τις τελευταίες μέρες,έπεσε από τον Χρήστο (μικρός γιός) μιά νέα και πολύ καλή ιδέα την οποία επεξεργαζόμαστε στα οικογενειακά μοντελιστικά meetings. ::talking_smilie::

Tags: