ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Pre-45 Armor: Show room
Oldies
sirhogr:
Γεια σας παιδια. Πρωην αρματιστης, πρωην αεροπλανας και νυν φιγουρας. Σας παραθετω μερικα απο τα μοντελα που εχω κατασκευασει κατα καιρους, και τα εχω να σκονιζονται σε μια βιτρινα, και καποια στιγμη θα βαλω και αλλα. Φιαγμενα με μοναδικη βιβλιογραφια οτι ειχε μεσα το κουτι, αν το διαβαζα, γιατι προσωπικα δε με ενδιεφερε ποτε και πουλεμισε καποιο αρμα, παρα μονο το αρμα σαν εμφανηση. Το εβλεπα εξω απ'το κουτι, μου αρεσε, το εφιαχνα. Εψαχνα στα γρηγορα αν υπηρχε κανενα βελτιωτικο το επαιρνα το μονταρα το εβαφα τελειωσε. Χομπυ ειναι και σκοπος για του καθε χομπυ, για μενα τουλαχιστον, ειναι να γεμιζω την ωρα μου κανοντας κατι που μ'αρεσει. Αν εχει λαθος κωδικους η πατερν παραλλαγης "ατυχησα" ιστορικα τι να κανουμε. Παντως εγω διασκεδασα.
Λοιπον καλη διασκεδαση και σε σας.
Getsa:
Πολύ ωραία τα μοντέλα σου. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιατί τα σταμάτησες όμως?
sirhogr:
Προς το παρον με εχει κερδισει ο κοσμος της φιγουρας, αλλα θελω να πιστευω οτι θα ξαναγυρισω στα αρματα. Τι διαολο εχω μια ντουλαπα κιτ προς κατασκευη!
melpas1013:
Oldies but goodies...
distam:
Πολύ ωραίες οι δουλειές σου. ::eusa_clap::
Είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχεις παρατήσει τελείως γιατί και εγώ είμαι φιγουράς αλλά με τρώει και φτιάχνω ενδιάμεσα από τις φιγούρες και κανένα αρματακι . ::fahr39::
Τα πάθη δεν κόβονται εύκολα ::eusa_wall::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση