Καλημέρα Παιδιά.
Σας παρουσιάζω το επόμενο μου Project...
IDF CENTURION NAGMASHOT.Με αυτό εδώ το θέμα θα δείξω βήμα βήμα όλη την διαδικασία τις συναρμολόγησης,επεξεργασία ρητίνης και βέβαιος το σημαντικότερο το βάψιμο.
Για την αρχή η παρουσίαση του βελτιωτικού μοντέλου τις Κίριν στην 1:35 που το αγόρασα εχθές για 52EUR.Το βελτιωτικό το βρήκα κατά τύχη και δεν είμαι σίγουρος εάν υπάρχει ακόμα.
Το μοντέλο περιέχει γύρο στα 55 κομμάτια σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα.Δυο πυροβόλα που νομίζω ότι προέρχονται από την Dragon και θα αντικατασταθούν και ένα πλαίσιο μεταλλικών κομματιών.Το μοντέλο παρέχει και το εσωτερικό του άρματος που δίνει μια καλή βάση για βελτίωση.
Με την πρώτη ματια κατάλαβα ότι το βελτιωτικό θέλει βελτίωση

.Μερικά είναι δυστυχώς στραβά και μερικά έχουνε σπάσει.Η λεπτομέρεια του είναι καλή σε μερικά σημεία όμως βγήκανε λίγο χοντρά που θα διορθωθούνε και αυτά.Οι οδηγίες συναρμολόγησης είναι καλά και καθαρά εκτυπωμένες.Αυτό που δεν λένε όμως είναι σε πιο μοντέλο ταιριάζει το βελτιωτικό.Επειδή όμως εγώ έχω σχεδόν όλα τα μοντέλα του Centurion στο σπίτι,είναι το αγαπημένο μου

, ταιριάζει καλύτερο στο kit τις Tamiya η τις Academy.
Με το που πήρα το βελτιωτικό σύγκρινα απευθείας μερικές φωτογραφίες που παρέχει το διαδίκτυο και νομίζω ότι το kit που έχω πρέπει να είναι η πρώτη έκδοση του Nagmashot. Αυτό σημαίνει....πολύ σωστά
ΒΕΛΤΊΩΣΗ και αναβάθμιση στην επομενη έκδοση.
Λοιπόν καταλαβαίνετε τι μεγάλη περιπέτεια με περιμένει.

Το πίσω μέρος θυμίσει λίγο το M60

Τι σκοπεύω να κάνω....Θα φτιαχτεί διόραμα στην δεκαετία του 80 που αυτό το άρμα έδρασε στον Λίβανο.
Lucas