ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds

Για τα επόμενα Group Build

(1/1)

nino1969:
Βλέποντας αυτό  :shock: :shock: http://www.missing-lynx.com/gallery/german/modelingmoronsbb_1.html ...

ο διεστραμμένος μυαλός μου :twisted: :twisted: κατέβασε την παρακάτω ιδέα. Σε επόμενο group build οι αεροπλανάδες θα έρθετε με τα Pantherakia σας  :twisted: :twisted: και οι αρματάδες σας με τα Mustangakia σας  ::glossa:: ::glossa::!!! ΑΚΟΥΣ Alexssgti, ετοίμαζε τα zimmerit :twisted: :twisted: :twisted:

ALEX_SSGTi:
Αν κάνω ξανά zimmerit σε αεροπλάνο, προβλέπω να με στολίζουν με πίσσα και πούπουλα οι αεροπλανάδες και να με περιφέρουν πάνω σε ΑΙΜ-9 στην Ιπποκράτους, έχοντάς μου κρεμασμένη μια ταμπέλα που θα λέει: ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΫΣ!

nino1969:

--- Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Φεβρουαρίου 25, 2007, 05:12:00 μμ ---Αν κάνω ξανά zimmerit σε αεροπλάνο, προβλέπω να με στολίζουν με πίσσα και πούπουλα οι αεροπλανάδες και να με περιφέρουν πάνω σε ΑΙΜ-9 στην Ιπποκράτους, έχοντάς μου κρεμασμένη μια ταμπέλα που θα λέει: ΕΙΜΑΙ ΤΕΝΤΥΜΠΟΫΣ!

--- Τέλος παράθεσης ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α τους αλήτες!! Πάει χάλασε ο κόσμος παιδάκι μου!!!  :mrgreen: :mrgreen:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση