0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kamelot? Εγώ πιδακι μου μόνο του Kamelot 3000 το παλιό comic ξέρω. Μήπως αν βάλεις αυτό του karma που λες, φύγουμε οι μισοί προς τα έξω; .....μαζί με τα τζάμια Φυσικά και αστειεύομαι, σιγά μην κρίνω (σπαμάροντας κιόλα) τις μουσικές σου προτιμήσεις. Είδες όμως ε; είπα "οι μισοί", και όχι "όλοι" Υ.Γ. Κι άλλο spamming: Φαντάζομαι τη σκηνή αυτή ενσωματωμένη σε επεισόδιο "Της Ελλάδος τα παιδιά"...εσύ σαν Κάκαλος τί θα έκανες;
Mastora να εισαι λιγο υπομονετικος και καποια στιγμη θα εμφανιστω.Βλεπεις η κορη ...
Παράθεση από: Farao Mike στις Φεβρουαρίου 21, 2007, 08:20:33 μμMastora να εισαι λιγο υπομονετικος και καποια στιγμη θα εμφανιστω.Βλεπεις η κορη ...Έλα να συντομεύουμε γιατί μετά τον Μάστορα έχω πάρει εγώ χαρτάκι (σειρά προτεραιότητας)
Από που το πέρνουμε αυτό το χαρτάκι?????? Cool Mr. Green Wink Very Happypssst (πόσα δίνεις φιλαράκι; Μιλάμε έχω αυθεντικό δίσκο με πράμα μέσα, ορίτζιναλ σου λέω!)
Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Φεβρουαρίου 22, 2007, 04:31:57 μμΠαράθεση από: Farao Mike στις Φεβρουαρίου 21, 2007, 08:20:33 μμMastora να εισαι λιγο υπομονετικος και καποια στιγμη θα εμφανιστω.Βλεπεις η κορη ...Έλα να συντομεύουμε γιατί μετά τον Μάστορα έχω πάρει εγώ χαρτάκι (σειρά προτεραιότητας) Από που το πέρνουμε αυτό το χαρτάκι??????
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη συνάντηση, LEOPARD - LAMPAKIA, είναι μια πραγματικότητα. Αλλα κανείς να μην έχει μια φωτογραφική μαζί του έστω ένα κινιητό να αποθανατήσει το γεγονός
Παράθεση από: LIVERPOOL (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) στις Φεβρουαρίου 24, 2007, 02:04:34 μμΤελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη συνάντηση, LEOPARD - LAMPAKIA, είναι μια πραγματικότητα. Αλλα κανείς να μην έχει μια φωτογραφική μαζί του έστω ένα κινιητό να αποθανατήσει το γεγονός 1. Η μεγάλη συνάντηση έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς.2. Καθίσαμε δίπλα δίπλα τα είπαμε 3. και η επόμενη συνάντηση μάλλον θα είναι Θεσσαλονίκη
Αρχικά μιλήσαμε για το πάθος μας - Μ-113 - και μετά ασχοληθήκαμε με άλλα ελληνικά θέματα πάντα στην 1/35
Και Pz-Pano Νικοληηη!!Μην ξεχνιεσαι!