Καταρχήν ευχαριστώ παιδιά!!!!

(2) Είσαι σίγουρος ότι δεν θες να δοκιμάσεις κάτι πιο πολεμικό ξανά; λίγο; τόσο δα;

Βασικά τα πολεμικά είναι απο τα πιο δημιουργικά, ειδικά τα διοράματα, αλλα ΟΧΙ

δεν πρόκειτε να ξανασχολιθώ!!!
( Σχετικά με την τεχνική αφού την έχω εξηγήση στο πρώτο που έφτιαξα....)
dedalosΜιας και ουσιαστικα σαπιζουν τα αυτοκινητα σου,δωσε λιγη περισσοτερη εκταση στις βλαβες!
Πχ-Σπασε καποιο απ'τα φαναρια.Να φανουν καλωδια ισως,να κρεμεται απ'τα καλωδια ή να λειπει εντελως.(κανε συνδιασμους και με τα φλας,ιδιως στο μπροστινο αριστερο φτερο,βγαλε το φλας (που ξεχωριζει χρωματικα)-η σπασε το γυαλι να φανει το ασημι, στραβωσε το φαναρι κλπ κλπ..
Στραβωσε τον καθρεφτη του οδηγου,σκασε κανενα λαστιχο(must σε πολυκαιρισμενα αυτοκινητα),
Καταλαβες τι λεω!Βγαλε κανεναν τροχο(βαλτο πανω σε τσιμεντολιθους το επομενο Mr. Green Mr. Green)....χαμηλωσε καμια αναρτηση...
Δεσε λιγο ακομα την εικονα!!! Wink)
Το λάστιχο το σκασμένο το έχω δοκιμάσει στο Ρενο που είχα φτιάξει και όπως λες είναι κάτι που πρέπει να παίζει σε κάθε μοντέλο σίγουρα!
Τα φωτα του 2cv είναι στράβα αλλά όχι πάρα πολύ. Και ο πίσω προφυλακτήρας είναι κάπως στραβός...
Εχω πάρει ένα φορτιγάκι του 50' αλλά μέσα το κιτ έχει σύγχρονα ζαντολάστιχα οπότε αυτό θα το φτιάξω χωρίς ρόδες αναγκαστικά! (και όχι μόνο αυτό)
Στο επόμενο θα αρχίσω να σπάω και τα φώτα!!!!
Οι εισηγήσεις σου ειναι πολύ σωστές και θα τις ακολουθήσω πιστά

Υσ.
ʼρχισε και το FOTKI να κάνει βλακείες με τις φωτογραφίες! Δεν μου βγάζει έτοιμα τα Hotlinking Codes και πρέπει εγώ χειροκήνιτα να τα φτιάχνω και μάλιστα άλλαξε από χθές και την τοποθεσία των φώτο ώστε κάθησα πάλι και τις ξαναπέρασα γιατί δεν φαινόντουσαν στο forum. Πως με νευριάζουν αυτές η βλακείες...... Βέβαια αν τους πληρώσεις θα είναι διαφορετικά......