Αποστολέας Θέμα: Πεταμένο και Σαπισμένο - Citroen 2cv - 1/24 Heller  (Αναγνώστηκε 3403 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Πεταμένο και Σαπισμένο - Citroen 2cv - 1/24 Heller
« στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 12:06:43 πμ »
Ωρίστε και το δικό μου!

Όλες οι φώτο

http://public.fotki.com/TerAs-GR//

Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρησεις σας!!

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Απ: Πεταμένο και Σαπισμένο - Citroen 2cv - 1/24 Heller
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 12:38:57 πμ »
Έλα έλα τώρα εντάξει μας έπεισες!!

Δείξε μας και το μοντέλο όμως, με φωτογραφίες του αληθινού νομίζεις ότι θα ξεγλυστρίσεις; Βρήκες ένα σάπιο 2CV και το πας από δω κι από κει και το φωτογραφίζεις...

Και τα δύο μοντέλα (και της συζύγου δηλ.), και οι δύο παρουσιάσεις είναι καταπληκτικές. Εύγε x 2

Θα επιθυμούσαμε 2 πραγματάκια: (1) Γράψε λίγα λόγια αν θες για την τεχνική της παλαίωσης που χρησιμοποιείς.

(2) Είσαι σίγουρος ότι δεν θες να δοκιμάσεις κάτι πιο πολεμικό ξανά; λίγο; τόσο δα;     :mrgreen: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος blackcat

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 03:41:17 πμ »
θα μας χαζεψεις βραδιατικα :shock:

δεν ξερω τελικά τι ειναι καλυτερο, το μοντελο ή η φωτογραφηση!

πολυ ομορφα ολα, πραγματικά :D
υπό κατασκευή:

JAGUAR mk. II RACING
MAZDA RX-7R1

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 04:02:53 πμ »
Η απολυτη δημιουργια της καταστροφης!!!
Λιγακι οξυμωρο οπως ακουγεται  :roll:...αλλα σιγουρα ΤΕΛΕΙΟ οταν το βλεπουμε!!! :D :D
ΜΠΡΑΒΟ!!!
(μια προταση?!
Μιας και ουσιαστικα σαπιζουν τα αυτοκινητα σου,δωσε λιγη περισσοτερη εκταση στις βλαβες!
Πχ-Σπασε καποιο απ'τα φαναρια.Να φανουν καλωδια ισως,να κρεμεται απ'τα καλωδια ή να λειπει εντελως.(κανε συνδιασμους και με τα φλας,ιδιως στο μπροστινο αριστερο φτερο,βγαλε το φλας (που ξεχωριζει χρωματικα)-η σπασε το γυαλι να φανει το ασημι, στραβωσε το φαναρι κλπ κλπ..
Στραβωσε τον καθρεφτη του οδηγου,σκασε κανενα λαστιχο(must σε πολυκαιρισμενα αυτοκινητα),
Καταλαβες τι λεω!Βγαλε κανεναν τροχο(βαλτο πανω σε τσιμεντολιθους το επομενο :mrgreen: :mrgreen:)....χαμηλωσε καμια αναρτηση...
Δεσε λιγο ακομα την εικονα!!! :wink:

Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 11:02:38 πμ »
Καταρχήν ευχαριστώ παιδιά!!!!  :D

(2) Είσαι σίγουρος ότι δεν θες να δοκιμάσεις κάτι πιο πολεμικό ξανά; λίγο; τόσο δα;     :mrgreen: :twisted:
Βασικά τα πολεμικά είναι απο τα πιο δημιουργικά, ειδικά τα διοράματα, αλλα ΟΧΙ  :mrgreen: δεν πρόκειτε να ξανασχολιθώ!!!
( Σχετικά με την τεχνική αφού την έχω εξηγήση στο πρώτο που έφτιαξα....)

dedalos
Παράθεση
Μιας και ουσιαστικα σαπιζουν τα αυτοκινητα σου,δωσε λιγη περισσοτερη εκταση στις βλαβες!
Πχ-Σπασε καποιο απ'τα φαναρια.Να φανουν καλωδια ισως,να κρεμεται απ'τα καλωδια ή να λειπει εντελως.(κανε συνδιασμους και με τα φλας,ιδιως στο μπροστινο αριστερο φτερο,βγαλε το φλας (που ξεχωριζει χρωματικα)-η σπασε το γυαλι να φανει το ασημι, στραβωσε το φαναρι κλπ κλπ..
Στραβωσε τον καθρεφτη του οδηγου,σκασε κανενα λαστιχο(must σε πολυκαιρισμενα αυτοκινητα),
Καταλαβες τι λεω!Βγαλε κανεναν τροχο(βαλτο πανω σε τσιμεντολιθους το επομενο Mr. Green Mr. Green)....χαμηλωσε καμια αναρτηση...
Δεσε λιγο ακομα την εικονα!!! Wink) 

Το λάστιχο το σκασμένο το έχω δοκιμάσει στο Ρενο που είχα φτιάξει και όπως λες είναι κάτι που πρέπει να παίζει σε κάθε μοντέλο σίγουρα!
Τα φωτα του 2cv είναι στράβα αλλά όχι πάρα πολύ. Και ο πίσω προφυλακτήρας είναι κάπως στραβός...
Εχω πάρει ένα φορτιγάκι του 50' αλλά μέσα το κιτ έχει σύγχρονα ζαντολάστιχα οπότε αυτό θα το φτιάξω χωρίς ρόδες αναγκαστικά! (και όχι μόνο αυτό)
Στο επόμενο θα αρχίσω να σπάω και τα φώτα!!!!
Οι εισηγήσεις σου ειναι πολύ σωστές και θα τις ακολουθήσω πιστά :P

Υσ.
ʼρχισε και το FOTKI να κάνει βλακείες με τις φωτογραφίες! Δεν μου βγάζει έτοιμα τα Hotlinking Codes και πρέπει εγώ χειροκήνιτα να τα φτιάχνω και μάλιστα άλλαξε από χθές και την τοποθεσία των φώτο ώστε κάθησα πάλι και τις ξαναπέρασα γιατί δεν φαινόντουσαν στο forum. Πως με νευριάζουν αυτές η βλακείες...... Βέβαια αν τους πληρώσεις θα είναι διαφορετικά......

Αποσυνδεδεμένος thomasofluton

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 21, 2007, 09:52:05 μμ »
Poli sapila vre paidia.....

ME exei piasei i kardia mu se afto to foroum..... mipos na arxisume kamia anakataskevi siga siga????

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 01:49:08 πμ »
Παράθεση
αλλα ΟΧΙ  Mr. Green δεν πρόκειτε να ξανασχολιθώ!!!

μια μαχαιριά κατευθείαν στην καρδιά άσπλαχνε!  :mrgreen:

Έχεις δίκιο, την τεχνική την περιγράφεις κανονικά στην αρχή, μου διέφυγε... :oops:

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 22, 2007, 02:34:01 πμ »
Αργησες αλλά μας εστειλες πάλι  :!: :!: :!:
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος J-maker

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 17, 2008, 07:27:59 μμ »
Απίστευτη δουλειά!!!! Ειδικά με τη φωτογραφία που δείχνει τη σκουργιά στο φτερό... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
συγχαρητήρια! Τέλειο!  ::salut::
J-maker

Γιαννης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 18, 2008, 02:23:55 πμ »
Ελα ρε φιλε..Τι λες τωρα? Φανταστικο!!!!!!!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Υπεροχο βαψιμο! Αυτο θα πει αναπαρασταση της πραγματικοτητας!   ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 18, 2008, 09:17:41 πμ »
Απίστευτη δούλευα  :shock: :shock: :shock: :shock:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
εγώ βλέπω ένα λαθάκι: γυαλίζουν παρά πολύ τα παράθυρα μιαζουν λες και μόλις το έχεις καθαρίσει κανε λίγο σκόνισμα καμιά φθορά ή εκτός αν είναι από το φλας :?:
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 21, 2008, 01:35:13 μμ »
υπέροχη δουλεια.....η τεχνικες παλιωσης εξαιτερικες...... και οι φωτογραφιες τελειες με χωντανα χρώματα (τις εχεις περασει απο επεξεργασια)
παντως οι λεπτομεριες......για τα τσαμια πιο σκονισμενα και τα λαστιχα...... πρεπει να το κανεις........ κάτι ακομα,,,,μια πινελια..... μισοφαγωμενους προφυλακτηρες...... και απο το ενα ακρο να κρεμεται κατω στο εδαφος..... ο υαλοκαθαριστήρας.... να ειναι σπαμενος..... και κανενας μασπιες σκοροφαγωμενος..... να βλεπεις απο μεσα ρε παιδι μου...  :mrgreen: ....αλλαο καλο η εξατμιση να εχει κοπει..... και να κείτεται κάτω απο το αυτοκίνητο με διαφορα φυτα πανω της...... και μια πορτα να ειναι  μισοκρεμασμενη......ετοιμη να πεσει . Ο ενας τροχος λιποθυμισμένος..... σαν να εχει σπάσει το ψαλιδι....και αλλα τέτοια σενάρια καταστροφης......χεχεχε
παντως φιλε μου...το βάψιμο..........  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: το ζηλευωωωωω...... υπεροχη δουλεια.....
περιμενουμε και αλλα τετοια αριστουργήματα.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 21, 2008, 01:58:06 μμ »
 ::icon_thumright::  Καλό. Τα τζάμια περνάει κανένας Πακιστανός και τα καθαρίζει κάθε μέρα, γιατί τα βλέπω καινούργια  :mrgreen: :mrgreen:

ΣΠΑΣΤΑ
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Souplaman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 21, 2008, 02:09:08 μμ »
Φίλε μου Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Η δουλειά έχεις κάνει ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!
Αλέξανδρος

Αποσυνδεδεμένος tino73

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 06, 2008, 12:12:59 πμ »
πολύ ωραιο..να σε ροτησω συναρμολογησες κ την μηχανη του?
η' οχι εγω βρησκω πολλεσ δυσκολιες...

Αποσυνδεδεμένος TerAs

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 18, 2008, 05:07:28 μμ »
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Λοιπόν, τα τρία αμαξάκια που έχω ανεβάσει στο φόρουμ τα πλάκωσα στο βάψιμο από την "αρχή" και τους άλλαξα τα φώτα, με την καλή έννοια, για ακόμα μία φορά προσπαθώντας να τα κάνω πιο ρεαλιστικά και πιο ζωντανά τα χρώματα τους! Επίσης έκανα κάποιες επεμβάσεις σε κάποια σημεία για να δείχνουν πιο παλιά πχ λάστιχα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο από το πρώτο και τώρα είμαι πλήρως καλημένος.
Θα ανανεώσω τις φώτος (όταν έχω φώτος)  και στα τρία θέματα.

Moufas
και John-John Τα τζάμια δεν τα λέρωσα επειδή σε αρκετές φώτος που έχω με πραγματικά αυτοκίνητα τα τζάμια είναι πολύ καθαρά. Όπως και να χει, αν τα δείτε από κοντά δεν είναι και τόσο καθαρά, μάλλον είναι το φλας. Ωστόσο το επόμενο που θα φτιάξω θα το κάνω πιο σκονισμένο.
Όσον αφορά το σπάσιμο έχω σπάσει τα τζάμια σε ένα από τα τρία αμαξάκια που έχω φτιάξει.

dive δεν έχω κάνει κάποια επεξεργασία στις φώτος μόνο το μαύρο ανέβασα γιατί ήταν λίγο μουντές.

Από τον χειμώνα είχα κόψει με τον μοντελισμό γιατί ασχολιόμουνα με άλλες κατασκευές, αλλά τώρα είμαι πάλι ενεργός και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του μήνα (λεω εγώ τώρα) να έχω τελειώσει και ένα διόραμα που φτιάχνω! 

Αποσυνδεδεμένος thanos mav

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 28, 2010, 01:48:44 μμ »
ΑΠΛΑ ΤΕΛΙΟ
::eusa_clap::  ::salut::  ::eusa_clap::  ::salut::  ::eusa_clap::  ::salut::

Tags: