0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνομαι κουραστικός...άνοιγμα φτερών :
....Περίπου 32cm.Να ρωτήσω κάτι; Υποστεγο φτιάχνεις και θέλεις να χωράει μέσα;
Γιώργο, Καλή ιδέα αλλά όχι...Απλώς το συγκρίνω με το Ju 52
Παράθεση από: 117tacan στις Μαρτίου 04, 2007, 10:59:51 μμΓιώργο, Καλή ιδέα αλλά όχι...Απλώς το συγκρίνω με το Ju 52Το Ju 52/3m είχε άνοιγμα φτερών 29,3m, άρα στην κλίμακα 1/72 πρέπει να είναι 40,7cm οπότε ήταν σημαντικά μεγαλύτερο.Πηγή: Jubkers Ju 52 in action, Aircraft number 186, Squadron Signal Publications, ISBN 0-89747-448-1
Μηπως εχεις καμια καλη φωτο πιλοτηριου Ju 52 - τον πινακα οργανων
...Να ρωτήσω κάτι; Υποστεγο φτιάχνεις και θέλεις να χωράει μέσα;
Γιατί όχι;;;; Για δώσε και ύψος Φαντάζεσαι ένα διοραματάκι, μέσα σε υπόστεγο με διάφορες φιγούρες και οχήματα (Opel Blitz, Kubelwagen κα) τριγύρω του, να φορτώνεται και να ετοιμάζεται για απογείωση;; (Δηλώνω από τώρα ότι αναλαμβάνω όλες τις ξυλοκατασκευές, άντε και σιδηρολαμαρινοκατασκευές... να επεκτείνουμε και λίγο τους ορίζοντές μας )
Τι ακολουθεί τώρα είπαμε; Noratlas;; Ελληνικόν - τίποτα Κύπρος κι έτσι ... : :
Μέσα! Κάνε το διόραμα, γιατί εγώ στο θέμα είμαι τούβλο, και τα κατεβάζουμε από κοινού στην έκθεση, κάτι σαν project merging
Εάν δεν έχετε κλείσει χορηγό γιά το διόραμα,ευχαρίστως να συνδράμω με καφέδες,ούζα, εδέσματα και τέλος πάντων με ότι άλλο χρειαστεί Οι δυνατότητες μου στις σιδηροκατασκευές είναι περιορισμένες,ενώ στην ξυλογλυπτική σχεδόν ανύπαρκτες ʼρα η βοήθειά μου μπορεί να περιοριστεί μόνο στα ανωτέρω Α.Επίσης θα σας φτιάξω και δύο μπλουζάκια,γιά να παρουσιαστείτε ομοιόμορφοι στην έκθεση Το ένα θα γράφει ΔΙΟ Και το άλλο ΟΡΑΜΑ Μιλάμε για φευγάτη κατάσταση
Έκλεισε!!! Ας μην είχες τα 2 κουτσούβελα εσύ κι εγώ το 1 που κάνει για 22 και θα σου είχα ή μου είχες μετακομίσει ήδη για τα περαιτέρω.
Α.Επίσης θα σας φτιάξω και δύο μπλουζάκια,γιά να παρουσιαστείτε ομοιόμορφοι στην έκθεση Το ένα θα γράφει ΔΙΟ Και το άλλο ΟΡΑΜΑ
Παράθεση από: 117tacan στις Μαρτίου 04, 2007, 11:40:50 μμΜηπως εχεις καμια καλη φωτο πιλοτηριου Ju 52 - τον πινακα οργανων Σου κάνουν αυτές; Ολες από Ju 52/3m, αν και στον πίνακα οργάνων υπάρχουν διαφορές! Διαλέγεις και παίρνεις... Τι έχεις από βιβλιογραφία;
Μόνο τους κινητήρες!!! Το 242 ήταν ανεμοπλάνο!
Σημείωση: Το πολύ όμορφο και καθαρό κιτ του gkontog είναι Go244.
... Please, γράψτε κάπου οδηγίες για το πως φτιάχνουμε διοράματα! Οδηγίες για χαζούς!
Δόξα τω θεώ και παιδί με αντίληψη είσαι (τουλάχιστον από όσο σε έχω κόψει εγώ... ή μήπως όχι )
και από ταλέντο ξεχειλίζεις.
...Θα ξεκινήσω βρε και το κρίμα στο λαιμό σας!
Γιώργη τι ακριβώς σκέφτεσαι να βάλεις στο διόραμα?Σε χώμα,γρασίδι,ή κάτι άλλο?Θα είναι εντελώς επίπεδο,θα έχει δέντρα?