Τελικά ξεκίνησα για την αγορά χθες χωρίς να προλάβω να δω την απάντηση του Νικου για το NASHORN ή το HORNISE , και συμπτωματικά χτύπησα το Nashorn της ρεβελ.
Πάντως έτυχε κάποιο κουτί της τρομπέτας να είναι ανοιχτό ( αν δε με γελάει η μνήμη μου ήταν φερντιναρντ ) , και πρέπει να είδα πάνω από 100 κομμάτια και καλή λεπτρομέρεια , οπότε κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω κι αυτή τη νέα εταιρία ....
Δεν άνοιξα το κουτί του NASHORN καθώς ήμουν πολύ κουρασμένος εχθες , σήμερα όμως που θα το δω ΘΑ ποστάρω και τα σχόλιά μου ...
Ας μην αναφέρω το κατάστημα ..... ο άνθρωπος του μαγαζιού και ενω ήμουν 10 λεπτά μέσα στις 8+20 ήρθε πάνω απ το κεφάλι μου και μου είπε ΦΙΛΕ ΚΛΕΙΝΩ. Μάλιστα άρχισαν να σβήνουν και τα φώτα και έκανα την αγορά μου βεβιασμένα αν και ήθελα να αγοράσω και ένα όχημα για να συνοδεύψει το νασχορν σε διοραματάκι.
Ξεπερνώντας το σπάσιμο ( δουλευουμε και τα δωδεκάωρά μας καθημερινά , που να βρεθεί το κουράγιο για εξηγήσεις ) σκέφτηκα να προτείνω αυτό το εκμοντερνισμένο και εξευρωπαισμένο

επαγγελματικό στυλάκι στο φούρναρη της γετονιά μου το μπάμπη , στο φαρμακοπειό το χρήστο , ακόμα και στους συναδέλφους στη Τράπεζα , όταν θα βλέπουν πελάτη στις 2+20 θα λένε ΦΙΛΕ ΚΛΕΙΣΑΜΕ

Χρώματα δεν αγόρασα , είχε κλείσει....
σορυ σε όλους παιδιά