Αποστολέας Θέμα: 1/72 Jet Jolly Rogers Project  (Αναγνώστηκε 249 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mksstratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
1/72 Jet Jolly Rogers Project
« στις: Σεπτεμβρίου 10, 2026, 07:32:59 μμ »
Γεία σας αγαπητοί....Από όταν ήμουν μικρός κ είχα ξεκινήσει δειλά δειλά τα πρώτα μου βήματα στο υπέροχο αυτό χόμπυ, πάντα με εντυπωσίαζαν τα αεροσκάφη με τις νεκροκεφαλές ετσι τα έλεγα....Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα, ωρίμασα (μάλλον) και είπα πριν απο κανά χρόνο να ξεκινήσω και να εμπλουτίσω τη συλλογή με τα ιπτάμενα τζετ αυτής της εμβληματικής μοίρας.Ήδη έχω τελειώσει δύο προπέλες και συνεχίζω εδώ....F4 λοπόν απο Revell και Demon απο Emhar προς ώρας....

Ελπίζω να σας αρέσουν, όποτε ολοκληρώνω κάποιο θα ανεβάζω εδώ σας ευχαριστώ πολύ !!!    ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος BlackBay

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: 1/72 Jet Jolly Rogers Project
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2026, 09:49:13 πμ »
Τα αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας εβδομήντα, είναι το δεύτερο αγαπημένο θέμα μου μετά την λατρευτή μας Πολεμική Αεροπορία.

Τα χρώματα, τα σχέδια των Μοιρών είναι τόσα πολλά, που όρεξη να έχει να κατασκευάζεις.

Να πω την αμαρτία μου οι Jolly Rogers είναι η λιγότερο αγαπημένη μου (ίσως γιατί είχαν πολύ προβολή). Προτιμώ τους Diamondbacks, Aardvarks και Starfighters.

Το ίδιο ίσχύει και για την Αεροπορία των Πεζοναυτών. Έχω πάρει μια τεράστια καρτέλα της Fightertown, αλλά που χρόνος (και χώρος) για την κατασκευή τόσο πολλών μοντέλων.

Εξαιρετικές κατασκευές πάντως!

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2026, 11:24:38 μμ »
Ωραία και τα δύο.  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2026, 11:54:57 πμ »

Ωραία και τα δύο.  ::thumbleft::
+1

πραγματι απο τις πιο φωτογραφημένες μοίρες  , οπότε συνέχισε τις κατασκευές της συλλογής, σιγουρα θα ειναι εντυπωσιακά τα ράφια σου με την ολοκλήρωση και ανέβαζε φωτος να χαιρόμαστε κι εμείς !

Ειναι καπως εντονη για τα δικα μου γούστα η γράμμωση, αλλά γούστα είναι αυτά.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2026, 07:40:20 μμ »
Πολύ όμορφα και τα δύο!!!

Tags: