ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > MODELCLUB Group Builds
Ενστάσεις και προτάσεις για τα Group Build γενικά...
Nikos Tsitsos:
Θέλοντας να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου θα πω ότι βρίσκω λάθος το να τρέξει δεύτερο gb την ίδια στιγμή που τρέχει το ψηφισμένο "Ελληνικό θέμα" και εξηγούμε..
Θα προτιμούσα τα παιδιά (όπως Π.Χ. ο Αντρέας που γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς του) που θέλουν να συμμετάσχουν στο LUFTWAFFE gb να συμμετάσχουν στο Ελληνικό θέμα με κάποιο αεροσκάφος. Τώρα με το LUFTWAFFE απλά θα συμμετάσχουν εδώ και δεν νομίζω να προλάβουν το Ελληνικό θέμα.
Σίγουρα σε πολλούς δεν άρεσε το Ελληνικό θέμα που ψηφίστηκε αλλά αυτοί είναι οι κανόνες ( ή δεν είναι???)
Εγώ Π.Χ. ψήφισα Ελληνικό θέμα παρότι θα με βόλευε καλύτερα το ΒΠΠ ή ο χειμώνας. Το έκανα όμως γιατί 1ον ήθελα κάτι διαφορετικό και 2ον σκέφτηκα και τους υπόλοιπους που γουστάρουν Ελληνικά και δεν είχαν πολλές επιλογές στην Έρημο.
Με την ίδια λογική οι αρματάδες ΒΠΠ θα φτιάξουν gb για τα γερμανικά άρματα, οι σύγχρονοι gb για τα Leopard και πάει λέγοντας!
Αυτό που λέω είναι ότι θα ήθελα να σας δω όλους στο gb Ελληνικό θέμα και μετά να φτιάξετε οποιοδήποτε LUFTWAFFE θέμα είτε σε gb είτε από μόνοι σας.
Γι αυτό είναι και τόσο γενικό το "Ελληνικό θέμα" οπότε ο καθένας φτιάχνει ότι γουστάρει.
Εσείς που απ' όσο ξέρω γουστάρετε προπέλες θα μπορούσατε να φτιάξετε Ελληνική προπέλα (σίγουρα θα υπάρχει δεν ξέρω).
melpas1013:
Νικόλα, έχεις εν μέρει δίκιο αλλά:
Είναι το 2ο GB με Ελληνική θεματολογία... Τα παιδιά που δεν φτιάχνουν Ελληνικά θέματα, περιορίζονται μόνο στο προηγούμενο GB, αφού τα υπόλοιπα δύο τους ήταν-είναι απλησίαστα από πλευράς θεματολογίας, και να μη θέλουν επουδενί να φτιάξουν κάτι Ελληνικό... Αφού βρέθηκαν 4-5 άτομα να θέλουν να καταπιαστούν με ένα θέμα όλοι μαζί, δε βλέπω το λόγο να μην γίνει... Θα μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, και να το ξεκινήσουν, χωρίς να μας λογαριάσουν ή να το ανακοινώσουν... Εξάλλου, όπως είπα και στον Τάσο που με ρώτησε εχθές, αν υπάρχει και κάτι που οι αρματάδες θα θέλανε να καταπιαστούν ταυτόχρονα με το Ελληνικό θέμα, το ξεκινάμε σε κανά δυό μήνες...
Και κάτι που προκύπτει από την έως τώρα πορεία των GB... Αν κάποιος έχει σκοπό να τελειώσει ένα μοντέλο-συμμετοχή, θα το κάνει είτε είναι 3 μήνες είτε 10 η διάρκεια του GB... Αν στην πορεία βαρεθεί, και 3 χρόνια να του δώσεις, δεν πρόκειται να το φτιάξει... Και καλώς ή κακώς οι κανόνες υπάρχουν για να αλλάζουν... Μπορεί να μη μας βγεί η προσπάθεια των δύο ταυτόχρονων GB, δεν το ξέρω... Αλλά δε χάνουμε τίποτα... Παίζουν και τα δύο GB μέχρι τέλη Οκτώβρη, οπότε στο χέρι μας είναι...
Ίσως μετά το πέρας των παρόντων GB, μιας και έχουμε πλέον πληθύνει αρκετά, να διοργανώνουμε ένα για τους αρματάδες και ένα για τους αεροπλανάδες...
Nikos Tsitsos:
Εγώ δε είπα να μην γίνει απλά λέω ότι αποσπάει τα παιδιά από το άλλο gb.
Δεν μπορώ να ακούω ότι κάποιος δεν βρίσκει θέμα σε τόσο γενικό gb.
Δεν είδα κάτι από LUFTWAFFE στο προηγούμενο gb!!! και μη μου πείτε ότι δεν επιχειρούσε στην έρημο γιατί αυτό το ξέρω ακόμα και εγώ!!!!
Να θυμίσω και κάτι άλλο... Οι ακτές της Κρήτης είναι γεμάτες μεταγωγικά της LUFTWAFFE. Στη Λέρο έδρασε εκτεταμένα η LUFTWAFFE, και άλλα τόσα που δεν ξέρω ή μου διαφεύγουν... που λοιπόν η δυσκολία να βρεις θέμα????
Ακριβός αυτό ήταν το θέμα μου είτε σου κάνει το gb είτε όχι δεν θα πρέπει να είναι αυτό το κίνητρό σου για να τελειώσεις κάποιο μοντέλο!
Το όλο θέμα το έγραψα μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στο Ψηφισμένο Ελληνικό θέμα και τίποτα άλλο. Ίσα ίσα που τα αεροσκάφη της LUFTWAFFE είναι πολύ ενδιαφέροντα.
ALEX_SSGTi:
--- Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Φεβρουαρίου 01, 2007, 05:09:45 μμ ---...Nα θυμίσω και κάτι άλλο... Οι ακτές της Κρήτης είναι γεμάτες μεταγωγικά της LUFTWAFFE. Στη Λέρο έδρασε εκτεταμένα η LUFTWAFFE, και άλλα τόσα που δεν ξέρω ή μου διαφεύγουν... που λοιπόν η δυσκολία να βρεις θέμα????...
--- Τέλος παράθεσης ---
Αρα το να κατασκευάσω ένα Panzer IV στο νησί της Ρόδου, θεωρείται εντός θεματολογίας του Group Build?
Nikos Tsitsos:
Μιλάω για συγκεκριμένα αεροσκάφη (εδώ σε άλλα μέχρι και τον αριθμό πλαισίου ξέρετε).
Όχι Αλέξη με την έννοια που το λες!!! Αν όμως βάλεις και τίποτα ελιές και καμιά 10αρια Έλληνες αιχμάλωτους χωρικούς τότε ναι είσαι μέσα! :wink:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση