Αποστολέας Θέμα: Ποιο Rafale;  (Αναγνώστηκε 197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
Ποιο Rafale;
« στις: Μαΐου 21, 2026, 04:22:51 μμ »
Tο revell έχει 15€ παραπάνω, αξίζει σαν κιτ την διαφορά στα χρήματα;

Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Ποιο Rafale;
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 21, 2026, 11:50:40 μμ »
δεν ξερω πως στεκονται τα δύο κιτ απο άποψη πιστοτητας σε σχεση με το πραγματικό

το Revell το έχω και θεωρώ πως ειναι εξαιρετικό σε θεμα αποτύπωσης της λεπτομέρειας πάνω στο πλαστικο, γράμμωση κλπ. Όπως ήταν και άλα κιτ της Revell παραγωγης της ίδιας εποχής (πχ. F-15Ε, Tornado) .
Σε αντίθεση με πιο προσφατα που έχει αλλάξει προς το χειρότερο

το Hobbyboss νομίζω πως είναι αντίγραφο του Revell. Μια φορα που το ειχα χαζεψει σε κατάστημα η λεπτομέρεια (πριτσινια, γραμμωση κλπ.) φαινόταν πιιο "βαριά" από αυτή του Revell.
σε εκθεσεις που τα εχω δει φτιαγμενα και τα δύο δεν μπορω να πως φαίνεται καποια σημαντική διαφορά

η τιμή του Revell παλιότερα ήταν αρκετά πιο χαμηλή, τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πάρει την ανηφόρα

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
Απ: Ποιο Rafale;
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 22, 2026, 08:06:53 πμ »
δεν ξερω πως στεκονται τα δύο κιτ απο άποψη πιστοτητας σε σχεση με το πραγματικό

το Revell το έχω και θεωρώ πως ειναι εξαιρετικό σε θεμα αποτύπωσης της λεπτομέρειας πάνω στο πλαστικο, γράμμωση κλπ. Όπως ήταν και άλα κιτ της Revell παραγωγης της ίδιας εποχής (πχ. F-15Ε, Tornado) .
Σε αντίθεση με πιο προσφατα που έχει αλλάξει προς το χειρότερο

το Hobbyboss νομίζω πως είναι αντίγραφο του Revell. Μια φορα που το ειχα χαζεψει σε κατάστημα η λεπτομέρεια (πριτσινια, γραμμωση κλπ.) φαινόταν πιιο "βαριά" από αυτή του Revell.
σε εκθεσεις που τα εχω δει φτιαγμενα και τα δύο δεν μπορω να πως φαίνεται καποια σημαντική διαφορά

η τιμή του Revell παλιότερα ήταν αρκετά πιο χαμηλή, τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πάρει την ανηφόρα

Καλημέρα!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρησιμότατες πληροφορίες!
Ηλίας

Tags: