Αγορασμένο πριν καμμια 20αριά χρόνια, μέτρια δουλεμένο, αλλα τελευταία ..χάνει από κάπου αέρα...
Το βάζεις μπρος, ψεκάζεις,, καποια στιγμή παίρνει μπρος για να γεμίσει το tank ... κλπ κλπ ..
Οταν εγω σταματήσω να ψεκάζω, μετά από κανα 15λεπτο, ξαναπαίρνει μπρος... χωρίς να εχω ψεκάσει....
Παλιά - αν το ξεχνουσα ανοιχτό - επαιρνε μπρος μετα απο καμια εβδομάδα .. και αν ..
Το πήγα στο pla και ετυχε να ειναι εκει μαζι με τον Δημήτρη Λαρόζα και ο Σταύρος οι οποίοι ασχολήθηκαν και φανηκε (με το τεστ του αναπτηρα και αν σβηνει η φλόγα) να βρήκαν κάποιο πρόβλημα στην αντεπσιτρεφη βαλβιδα..

Την ελυσαν, εβαλαν λιγο τεφλόν και εφυγα.. Δυστυχως δεν μπορούσαμε να περιμένουμε 15 λεπτά να δούμε αν εφτιαξε..
Επεστρεψα σπιτι, σαν να φανηκε να διορθωθηκε καππως ( ξαναεπαιρνε εμπρος μετα απο κανα 20λεπτο) αλλα τελευταια πάλι τα ιδια..
Στο 10-15λεπτο παιρνει μπρος.. Το γεμισα σαπουναδες σε ολα τα σημεια ενωσης με τον αερογραφο, τη βαλβιδα αυτή επισης, και δεν βλεπω πουθενα καμμια διαρροή.
Επίσης εχω ξεβιδωσει από κατω την βιδα για υγρασιες κλπ...
Δυστυχως το SEARCH στο φορουμ φαινεται να εχει ακομα προβλημα, οπότε ανοιγω εδώ το θεμα..
Το chatgpt κλπ , μου λεει διαφορα

που δεν εμπιστευομαι ..
Επισυνάπτω το σχεδιο με τα parts του κομπρεσορα.. μπας και ξερετε κατι
Επισης αν ξερετε καποιο καταστημα που να μπορει να λύσει πραγματα και να το ελέγξει, πειτε μου μπας και βρω ακρη..Φοβαμαι να τα λύσω εγω, εναι 20 χρονια ολα βιδωμενα, εχουν γινει "σώμα" , δεν ξερω αν ανοιγοντας και λύνοντας κάτι, μετα θα ξανακουμπώσει σωστα..