ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Jet: Show room
F-4E AUP HAF 338 1/48
kostas:
Σας παρουσιάζω το F-4E AUP της Zukei Mura στην κλίμακα 1/48, με το οποίο συμμετείχα στο διαγωνιστικό μέρος της έκθεσης SMW 2025, που διοργανώνει κάθε χρόνο η IPMS UK το σαββατοκύριακο του Remembrance Day.
Το συγκεκριμένο μοντέλο, χωρίς να το περιμένω, τα πήρε κυριολεκτικά όλα, χρυσό στην κατηγορία Super Detail, Καλύτερο Αεροσκάφος, και τέλος το Best of the Show. Επιπλέον, όπως μου ειπώθηκε, είχε και μια ακόμα πρωτιά είναι το πρώτο «βρώμικο» αεροσκάφος που κερδίζει τον διαγωνισμό.
Παρόλο που δεν συμμετέχω ενεργά ούτε στο φόρουμ ούτε στα social media, το modelclub αποτελεί κομμάτι της μοντελιστικής μου ζωής εδώ και 20 χρόνια και θεωρώ ότι πρέπει να ανεβάσω και εδώ κάτι και μάλιστα κάτι διαφορετικό από ό,τι στα social. Φωτογραφίες έτσι κι αλλιώς δεν βγάζω καλές, αλλά από αυτές που έχω κρατήσει διάλεξα μερικές, επικεντρωμένες σε λεπτομέρειες, και σας τις παρουσιάζω εδώ «ξεπλυμένες» από το φλας, ζουμαρισμένες και σε υψηλή ανάλυση χωρίς φίλτρα, ώστε να φανεί ο βασιλιάς γυμνός και άσχημος.
Ευχαριστώ
Κώστας
KWSTAS:
Κάπου το είδα Κωνσταντίνε και δεν θυμάμαι
εάν ήταν εδώ στο φόρουμ σε άλλο ποστ ή
στο ΦΒ. Πραγματικά είναι πολύ καλή η δουλειά
σου και συγχαρητήρια για τις διακρίσεις. Και
ναι οι ʼγγλοι έχουν ένα θέμα με τις φθορές
στα μοντέλα γενικώς.
ΥΓ. Οι καλύπτρες δεν πρέπει να έχουν μια
διαφορά σε μοίρες ως προς την κλίση; Δεν
είμαι επ' ουδενί λόγο ειδικός αλλά έχω δει
αρκετούς να τις βάζουν έτσι.
Kostis Pap:
Θερμά συγχαρητήρια για την κατασκευή και τις βραβεύσεις. Πραγματικό πολύ όμορφη δουλειά!
zimmerman:
Συγχαρητήρια για την ομορφη και ακρως ενττυπωσιακή σου δουλειά Κωνσταντίνε!!! Το καλύτερο ΑUP που εχω δει ποτέ χωρις να υπερβάλλω !!! Ευχομαι να το φερεις του χρόνου στην έκθεση να το θαυμασουμε απο κοντά !!!!
nick2:
Το θαύμασα από πολύ κοντά.
Σε περίοπτη θέση best of the show, αλλά παρόλα αυτά ο φωτισμός το αδικούσε για να φανούν οι λεπτομέρειες και η πολλή δουλειά που έχει γίνει.
Δεν είχα ξανακούσει πως οι ʼγγλοι δεν βραβεύουν "βρώμικα " αεροσκάφη.
Εγγλέζικα παράδοξα.
Χωρίς να γνωρίζουμε την παραπάνω λεπτομέρεια, όταν το σχολιάζαμε με τον γιό μου, υποθέσαμε πως αυτός που το έφτιαξε (μιας και δεν γνωρίζαμε ποιός ήταν ο μοντελιστής αφού στα καρτελάκια δεν είναι γραμμένα τα ονόματα) δεν "φόρτωσε" φθορές για να μην τραβήξει τα βλέματα από την υπερλεπτομέρεια που έχει το μοντέλο.
Δεύτερη σερί χρονιά με το best of the show σε Έλληνα μοντελιστή, αυτή την φορά και με Ελληνικό θέμα.
Πολλά συγχαρητήρια για την βράβευση σου, πολλά περισσότερα για την υπέροχη κατασκευή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση