ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μουσεία & Εκδηλώσεις - Ιστορία
Annual 16th Scale Model Challenge 2025 (Eindhoven)
(1/1)
Δόξας Ιωάννης:
Από τις πιο γνωστές πλέον εκθέσεις μοντελισμού της Ευρώπης που επισκέφτηκα για δεύτερη συνεχή φορά είναι αυτή του Scale Model Challenge στο Eindhoven στην Ολλανδία :D.
Τα εκθέματα κάτι λιγότερο από 2400 υψηλής ποιότητας κατασκευής, σε κατηγορίες Standard και Master με πλοία, αεροσκάφη, άρματα, φιγούρες και Διοράματα.
Συμμετοχές σχεδόν από 45 χώρες, όπως Βραζιλία ,Ιαπωνία, Αμερική, Φιλιππίνες, Καζακστάν, Κορέα κα. δίνοντας χροιά Παγκόσμιας έκθεσης και σχεδόν από τις περισσότερες χώρες της κεντρικής Ευρώπης παρουσίασαν εκθέματα υψηλής ποιότητας επιπέδου και κατασκευής. Δύσκολο έργο για τους Κριτές με πολύ γνωστά ονόματα παγκοσμίως ακόμα και από Αμερική.
Ο χώρος όμορφος και ευρύχωρος για το μέγεθος της έκθεσης με ατομικό σχεδόν φωτισμό, σε βοηθούσαν να θαυμάσεις τα μοντέλα και με την παραμικρή λεπτομέρεια τους.
Περίπου 170 vendors (εταιρίες) δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλες Ευρωπαϊκές εκθέσεις. Απόλαυση και ευγένεια μαζί.
Συγχαρητήρια και στο φίλο μου Αλέξη Κοντιβέη για τις επιτυχίες του στις πολύ όμορφες κατασκευές του που διακρίθηκαν ::thumbleft::!
- Να ευχαριστήσω επιπλέον τον πρόεδρο της IPMS HELLAS για την τιμή που μου έκανε για ακόμη μια φορά να με εξουσιοδοτήσει να βραβεύσω τρία εκθέματα της έκθεσης.
- Να ευχαριστήσω επίσης την ομάδα της Κριτικής επιτροπής του SMC για την βράβευση της συμμετοχής μου στην Μaster κατηγορία, η οποία απέσπασε Χρυσό μετάλλιο αυτή με το RF-104G Starfighter.
Ακολουθούν φωτογραφίες από όλο τον χώρο της έκθεσης...
...και κάποια link απο την έκθεση:
Wild Bill:
Γιάννη συγχαρητήρια για τη διακρίση!
Σε ευχαριστούμε πολύ για το ρεπορτάζ!
::salut::
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση