ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Jet: Show room

F-16 H.A.F. BLOCK 52 (από CJ) Tamiya 1/72

(1/1)

Scrat:
Ένα από τα πολλά του είδους των jet, στο forum, χιλιoπαιγμένο μα αγαπημένο.
Είναι από το f-16cj της tamiya(καλό κιτάκι) με τις σύμμορφες που του έβαλα από παλαιότερο κιτ.

Τα χρώματα είναι πιο κραχτά, των παλαιών-καινούριων μονοθεσίων.
Συγκεκριμένα us intermaediate blue, ένα ανοιχτό yellow sand  και μία μίξη δική μου μαύρου με άσπρου, όλα από vallejo. Ότι μου είχε μείνει από παλιά δηλαδή.
To Weatheringπου που του έκανα, ήταν με μαύρη λαδομπογιά και υπάρχει υποψία preshading με permanent μαρκαδόρο.
Οι χαλκομανίες είναι από σκόρπιες καρτέλες decals που έχω, συγχωρέστε μου τα φάουλ, έβαλα και μια επετειακή πινελιά, μην ξεχνάμε τις αυθερεσίες μου...
Είπα έχω τα 'υλικά' γιατί να μην τα βάλω σε ένα 16άρι,  :evil: να φύγουν. Το είχα αφήσει καιρό το χόμπι.
Έχουν φτιαχτεί και καλύτερα και χειρότερα, εγώ πάντως το χάρηκα!!

ΥΓ: αν έχει κανείς καμιά χαλκομανία με αλεπού, φέρτε κι απο εδώ να τη βάλω πάνω στο καρό κίτρινου/μαύρου της 340 να δέσει; αυτό το ανακάλυψα αργότερα, τώρα για την ακρίβεια: https://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,36325.0.html
Μου είχε μείνει από ένα f-5 το καρό και το έβαλα στο κάθετο σταθερό!

Nicolas_mk2:
Καλημέρα! Το βασικό είναι να σε χαροποιεί εσένα αυτό που κάνεις και να σε γεμίζει, τα υπόλοιπα έρχονται με τον καιρό  ::salut::

dimitrisap:
Αφού το χάρηκες εσύ μια χαρά είναι! ::salut::

Scrat:

του τοποθέτησα και διαφόρων ειδών φρούτα.

dsk:

--- Παράθεση από: dimitrisap στις Ιουνίου 09, 2025, 07:38:16 μμ ---Αφού το χάρηκες εσύ μια χαρά είναι! ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---
+1

--- Παράθεση από: Nicolas_mk2 στις Απριλίου 30, 2025, 10:11:23 πμ ---Καλημέρα! Το βασικό είναι να σε χαροποιεί εσένα αυτό που κάνεις και να σε γεμίζει, τα υπόλοιπα έρχονται με τον καιρό  ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---
+1

F-16 και μάλιστα ελληνικό, είναι πάντα όμορφο, κι ας εχεις κανει και τα φάουλ που λες !

Το επόμενο ειμαι σιγουρος , θα το απογειωσεις !

Καλή χρονιά εύχομαι.!
 ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση