Αποστολέας Θέμα: A-1J Skyraider Tamiya 1/48 , ή αλλιώς η Γκουμούτσα !  (Αναγνώστηκε 644 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
A-1J Skyraider Tamiya 1/48 , ή αλλιώς η Γκουμούτσα !
« στις: Δεκεμβρίου 09, 2024, 06:18:36 μμ »
Καλησπέρα σας ,

Το συγκεκριμένο μοντέλο το χαλβάδιαζα πολύ καιρό πριν το αγοράσω . Μου άρεσε το μέγεθος και το σχήμα , καθώς επίσης και η παραλλαγή . Όταν τελικά το αγόρασα , έπεσα με τα μούτρα πάνω του γιατί μου άρεσε πάρα πολύ . Η εφαρμογή είναι υποδειγματική , κλασική Tamiya , αλλά και η λεπτομέρεια είναι σε καλά επίπεδα . Το μόνο που πρόσθεσα ήταν κάτι φωτοέτσι ζώνες ( δυστυχώς δεν έχω φωτό ) . Το μοντέλο ψεκάστηκε με μαύρο αστάρι αλλά ξαφνικά έχασα την όρεξή μου οπότε μπήκε στην άκρη όπως και πολλά άλλα . Όμως μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα ότι η Γκουμούτσα πρέπει να τελειώσει . Οπότε ξεκίνησα να βάφω παραλλαγή . Το κάτω μέρος θα είναι μαύρο και το επάνω κλασική βιετνάμ . Όπως θα δείτε έχω ψεκάσει ήδη το μπεζουλί και το ανοικτό πράσινο και σήμερα ξεκίνησα με το άλλο πράσινο . Το μοντέλο είναι αρκετά μεγάλο και με κουράζει το ψέκασμα . Θα το τελειώσω όμως που θα πάει . Παραθέτω φωτογραφίες και ελπίζω να σας αρέσει .

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
Απ: A-1J Skyraider Tamiya 1/48 , ή αλλιώς η Γκουμούτσα !
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 09, 2024, 06:41:36 μμ »
Ωραίο βάψιμο Διονύση!
Το κιτ το ειχα φτιάξει πολύ παλιά και πέραν της εφαρμογής που όντως είναι υποδειγματική είναι αρκετά ''μπαμπάτσικο'' αν θυμάμαι καλά,θηριάκι κοινώς!
Μου αρέσει να το χαλβαδιάζω συνέχεια σε αγγελίες γιατί λόγω έλλειψης χώρου δεν με βλέπω να το ξαναπαίρνω :mrgreen:
 ::salut:: ::salut::
 ::keep_mod:: ::keep_mod:: ::keep_mod::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Scrat

• Τρελοκαμπέρος!
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Road to nowhere, leads to me!
Απ: A-1J Skyraider Tamiya 1/48 , ή αλλιώς η Γκουμούτσα !
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 29, 2025, 08:38:56 μμ »
Ωραίος, πως πάει, το δουλεύεις; το μαύρο ομορφαίνει όλα αυτά τα α/φη, στις γήινες βαφές, έτσι ήταν και το πραγματικό;
Αυτό δεν ήταν που είχε ένα κάρο φρούτα..ε μπομπες και ρουκέτες εννοώ και ήταν από τα πιο θορυβώδη α/φη του Βιετνάμ;
 ::keep_mod::

Tags: