0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα Revell χρώματα κάνουνε αιώνες ώσπου να στεγνώσουνε
Παράθεση από: Lucas στις Ιουνίου 03, 2007, 03:12:20 μμΤα Revell χρώματα κάνουνε αιώνες ώσπου να στεγνώσουνε Έτσι εξηγείται... Και μερικές φορές γίνονται σα μουστάρδα (στο πινέλο) άσχετα με το διαλυτικό που προστίθεται!Humbrol matt και τελειώνεις στο δεκάλεπτο.By the way, υπάρχουν τρία RLM που βάφονται τα Luftw. και έχουν κωδικούς στην σειρά (RLM76, 77, 78 ή κάπως έτσι). Τα δύο είναι σκούρα (για το camo πάνω) και το τρίτο είναι ανοικτό για κάτω (και νομίζω ελαφρά φέρνει σε γαλάζιο). Ξέρετε κάποιο κωδικό για το ανοικτότερο σε Humbrol; Κάτι από τα 127, 126 κλπ ghostοειδή χρώματα της humbrol θα την έκανε την δουλειά;
το οποίο έχει αγοραστεί και αν τελικά προχωρήσει θα αποτελεί απλώς αφορμή για να χώσω την μουσούδα μου σε ξένα χωράφια...
Ξέχασα να πω ότι γενικά κινούμαι στο να μπω (ή να μην μπω) με το παρακάτω θέμαhttp://www.modelingmadness.com/scotts/axis/luft/fw/190/rev190a8.htmτο οποίο έχει αγοραστεί και αν τελικά προχωρήσει θα αποτελεί απλώς αφορμή για να χώσω την μουσούδα μου σε ξένα χωράφια...
Kai baibaia eisai se xena xorafia agapite moy file! Se perimeno me anoiktes agkales
Παιδιά έχω μία ερώτηση προς τους διοργανωτάς:Μπορώ να φτιάξω ένα αεροσκάφος που πέταξε και πολέμησε με την Luftwaffe αλλά αιχμαλωτίστηκε και κατέληξε να πετάει μέ άλλα εντελώς σήματα σε άλλη αεροπορία; Εχω υπ' όψη μου κάτι εντελώς παλαβό και πιστεύω ιστορικά αποδεδειγμένο και αξιόπιστο.Γίνεται; Πλήηηηηηηηηζ;
Δυστυχώς εγώ... Το μοντέλο θα πρέπει να έχει επάνω του αγκυλωτό σταυρό... Εκτός και αν το πετύχουμε σε "διαδικασία αφαίρεσης"... Οπότε πάς για διοραμματάκι...
Έτσι για την πλάκα της υπόθεσης... Είχα σκεφτεί να φτιάξω lizard RF-4E κανιβαλισμένο σε ελληνικό αεροδρόμιο. Το αεροπλάνο έχει διακριτικά L/Waffe αλλά είναι ελληνικό πλέον και χρησιμοποιείται για ανταλλακτικά / υποστήριξη των εν ενεργεία ex-L/waffe RF-4E της HAF...
Για πρώτη φορά χρησιμοποίησα Gunze με διαλυτικό Gunze, καθ' υπόδειξη του nino1969, και μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. Στεγνώνει απείρως πιο γρήγορα από το Humbrol