MC Community > Καλωσόρισμα Νέων μελών

Χαιρετισμούς στην παρέα

(1/2) > >>

Ilias83:
Χαιρετώ την παρέα και εγώ με τη σειρά μου και σας ευχαριστώ για την αποδοχή!

Ξεκινάω με μερικά πράγματα για εμένα. Είμαι 40+ πλέον ξεκίνησα με το πρώτο μου μοντέλο σε πολύ μικρή ηλικία στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Νομίζω ήταν ένα μικρό F-16 το οποίο μου αγόρασε ο πατέρας μου. Χωρίς να το βάψω και χρησιμοποιώντας σχολική UHU έβαλα τα κομμάτια στη σειρά φτιάχνοντας κάτι που στα μάτια μου ήταν μαγικό σε σχέση με τα Lego που μέχρι τότε έφτιαχνα. Συνέχισα να φτιάχνω βελτιώνοντας σε κάθε μοντέλο την τεχνική μου και αποκτώντας υπομονή άρχισαν να έρχονται όμορφα αποτελέσματα. Οι βομβαρδισμοί των Αμερικανών που βλέπαμε live εκείνα τα χρόνια που ήμουν στο δημοτικό στις τηλεοράσεις μας με έκανε να σταματήσω πολύ γρήγορα κατασκευές στρατιωτικών αεροσκαφών ή αρμάτων κτλ.

Δυστυχώς σταμάτησα πριν αρκετά χρόνια (όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο) έχοντας μισοτελειωμένα δύο μοντέλα ακόμα. (ένα πλαστικό Santa Maria και ένα αγωνιστικό Citroen Xsara)
Ακόμα χειρότερα μετά από αρκετές μετακομίσεις, ατυχήματα και έλλειψη χώρου δεν έχω κρατήσει κανένα μου έργο.

Πρόσφατα έκανα μια βόλτα με τον κουμπάρο και χρόνια κολλητό μου φίλο και σε μια βιτρίνα είδα ένα Ghost Ship της Revell. Θυμήθηκα πως όταν το είχα δει πρώτη φορά με είχε εντυπωσιάσει και του το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα μου το έφερε δώρο και μου είπε πως τώρα πρέπει να το ξεκινήσω.

Το έχω αφήσει στο κουτί του ένα χρόνο τώρα και το άνοιξα την προηγούμενη εβδομάδα. Δυστυχώς είναι αρκετά χαμηλής ποιότητας μοντέλο, αλλά θα είναι ένα καλό ξεκίνημα.
Η φυσική κίνηση για εμένα χωρίς να το σκεφτώ ήταν να περάσω από το Model Shop στη Μοσχονησίων (που ήταν παλιότερα στην Γ Σεπτεμβρίου) και δυστυχώς φαινόταν να έχει κλείσει...
Ελπίζω οι άνθρωποι να είναι καλά και να συνεχίζουν σε άλλο χώρο ή απλά να συνταξιοδοτήθηκαν και οι δύο (ο κύριος Κώστας σίγουρα έχει βγει σε σύνταξη εδώ και χρόνια).

Μέσα στις μέρες θα ξεσκονίσω το forum ώστε να ενημερωθώ σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια και τα σημερινά στέκια μοντελιστών.

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα και σας ευχαριστώ και πάλι για την αποδοχή!

dsk:
καλώς ήρθες και καλές κατασκευές.
Εντυπωσιακό το ghost ship , πολύ ιδιαίτερο θέμα και ελπίζουμε να το ξεκινήσεις άμεσα και να το μοιραστείς μαζί μας.

Οσον αφορά τις εξελίξςις του χόμπι μας που θα ανακαλύψεις μέσα από το φορουμ, εύχομαι καλό διάβασμα μιας και όπως εχει  ειπωθεί το modelclub ειναι θησαυρός και περιέχει τα .. πάντα !

Αυτό όμως που επίσης έχει ειπωθεί, είναι ότι .... καλό το διάβασμα, αλλά η πράξη μεσα απο την εξάσκηση , τον πειραματισμό και την κατασκευή μοντέλων, είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ! 
Οπότε ..αναμένουμε τις πρώτες φωτός  ::salut::

Blitz-X:
Καλή επανεκκίνηση! Κάπου εκεί στα 35-40 ξαναξεκινήσαμε οι περισσότεροι :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Periklis74:
 ::hi::
 ::keep_mod::   ::salut:: ::salut::

DJ ANAS:
Καλη αρχη και οχι αγχος.Εδω μεσα θα βρεις ολλλλεεεςςςςς τις απαντήσεις στις απορειες  και ερωτησεις σου.Καλες κατασκευες.
Τασος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση