Αρχίζοντας από τον πύργο έχω τις παρακάτω παρατηρήσεις.
1. Ο πύργος ήταν χυτος οπότε θα πρέπει να αποδοθεί η σωστή υφή του .
2. Ο δίδυμος εκτοξευτής καπνογόνων και η βάση του θα πρέπει θα κατασκευαστουν εξ αρχής καθώς απέχουν πολύ από τον πραγματικό.
3. Ο προβολέας πλευρικά της θυρίδας του αρχηγού είναι αρκετά πιο μικρός σε διάμετρο σε σχέση με τον πραγματικό με βάση φωτογραφίες εποχής.
4. Η σχάρα αντικειμένων πλευρικά του πύργου θα πρέπει να λειανθεί για να είναι εντός κλίμακας.
5. Το προστατευτικο καλλυμα με το περισκόπιο του πυροβολητη έχει αποτυπωθεί ως ένα και θέλει αρκετή δουλειά για να αποδοθεί σωστά , παραδόξως τα περισκοπια αρχηγού άρματος και οδηγού δεν έχουν αντίστοιχο θέμα .
6. Στα δυο φύλλα που αποτελουν το καπάκι της θυρίδας του αρχηγού λείπουν οι υδραυλικοί κυλινδροι .
7. Η βάση της κεραίας ( aerial mount No11 ) θέλει και αυτή αρκετή δουλίτσα για να αποδοθεί σωστά.
8. Στην οροφή του πύργου πρέπει να προστεθεί ένα τριγωνικό σκοπευτικό.
9. Εκατέρωθεν του ασπιδιου του πυροβολου απουσιάζουν τέσσερα και τέσσερα μπουλονια .
Μετα της παρατηρήσεις οι ερωτήσεις....
1. Πόσους υδραυλικούς κυλίνδρους έφερε κάθε φύλλο στο καπάκι του αρχηγού .... έναν ή δύο... δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω φωτογραφία εποχής με δυο ενώ τα κιτ στην 1/35 έχουν δυο ανά φύλλο.
2. Υπήρχε και δεύτερος τύπος βάσης κεραίας η μόνο ένας .....
3. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω φωτογραφία εποχής με το αρμα Dunkerque , αν έχει κάποιος θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχουμενη .
Αυτά τα ολίγα για τον πύργο. Θα επανέρθω συντομα για το άνω τμήμα του πυγμάχος .
Καλη εβδομάδα να έχουμε παιδιά