ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Jet: Υπό κατασκευή

Su-25 1/48 Smer - δυο βατραχάκια

<< < (3/3)

Bad_Omen:
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

αργοπορημένες απαντήσεις :oops: :oops: :oops:

--- Παράθεση από: Βαγγέλης στις Ιανουαρίου 17, 2024, 12:40:47 μμ ---Δυναμική επιστροφή !!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δώ ξανά ρωσίδες απο τα χέρια σου.
Τώρα για το κίτ έχεις κάνει φανταστική δουλειά και το λέω επειδή πρόσφατα απογείωσα ( κυριολεκτικά) το δικό μου που είχα παρατήσει κι εγώ πολύ καιρό. Όπως λές, τίποτα δεν ταιριάζει με τίποτα και όλα στο περίπου και ο Θεός βοηθός.
Αναμένω με ενδιαφέρον την ολοκλήρωση του άθλου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σ'ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη για το σχόλιο σου!!!Εγώ τελικά κατάφερα και τα προσγείωσα και τα δυο γιατί στο τσακ ήμουν να τα στείλω για απόσυρση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

--- Παράθεση από: The Saint στις Ιανουαρίου 17, 2024, 07:29:15 μμ ---Θεωρώ τον χαρακτηρισμό "άθλος" απόλυτα πετυχημένο!

--- Τέλος παράθεσης ---

Που να είχα και περισσότερες φωτογραφίες από την κατασκευή  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

--- Παράθεση από: Nicolas_mk2 στις Ιανουαρίου 18, 2024, 11:01:28 πμ ---Θοδωρή μπράβο! Πραγματικά δεν εχω λόγια για το κιτ, χαρά στο κουράγιο σου! Η δουλειά που έχεις κάνει είναι αξια θαυμασμού, αν δουν τις φωτο στην εταιρία δεν θα πιστεύουν οτι ειναι το δικό τους μοντέλο!  :mrgreen: ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---

Σευχαριστώ πολύ Νικόλα!!! θα τους στείλω φωτογραφίες και θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κάποια στιγμή λοιπόν έφτασε και η ώρα να φορτώσω τα δυο βατραχάκια , με την πληθώρα των έτοιμων όπλων που είχα , είχα και πάρα πολλές επιλογές . Τα όπλα των κιτ είναι για πέταμα , οπότε πήρα τους 2 kh-25 α/ε απο το su-24 που είχα κάνει παλαιότερα και τους έβαλα στο ρώσικο . Τα υπόλοιπα όπλα είναι από του su-34 που είχα τελειώσει πριν 2 περίπου χρόνια αν θυμάμαι καλά.
Τελικά η επιλογή των όπλων με ικανοποίησε δίνοντας ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα , ενώ βρώμισα λίγο και τις κάτω επιφάνειες

------

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

φωτογραφίες στο showroom

https://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=36895.msg701537#msg701537

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση