Καλημέρα!
Καλησπέρα,
έχω κυκλώσει και πες μου αν τα λέω σωστά:
1) γαλάζιος κύκλος οι προεκτάσεις που αναφέρεις; αυτές υπάρχουν στα μοντέλα που παρέθεσα; δεν είναι αυτά που κύκλωσα με πορτοκαλί;
Ναι στο γαλάζιο είναι οι προεκτάσεις που εννοώ. Τα πορτοκαλί δεν είναι σωστά, ουσιαστικά είναι μόνο το φως που μπαίνει στην άτρακτο, δες ένα αμερικάνικο.
2) πράσινος κύκλος ο προβολέας αναχαίτισης που δεν υπάρχει σε κανένα μοντέλο γενικότερα
Ναι δεν υπάρχει σε κανένα μοντέλο γενικότερα γιατί είναι από την άλλη μεριά του ρύγχους.
3) πορτοκαλί κύκλος το κάλυμα ASPIS; στην παρακάτω εικόνα δεν είναι μάλλον όπως τα δικά μας τα Νορβηγικά (3);
Δεν είναι όπως τα Νορβηγικά, τα σωστά είναι στην παλιά σειρά της Κινετικ που είχε το μονοθέσιο Ελληνικό και το διθέσιο πολωνικό. Υπάρχει μια πιθανότητα να μου περισσεύει ένα, αλλά πρέπει να ανοίξω πολλά κουτιά.
Όσον αφορά τoν προβολέα αναχαίτισης, στις παλιές σειρές της kinetic είναι αυτα που έχω στους μπλε κύκλους ενδεχόμενα;
Δυστυχώς δεν κάνουν της κινέτικ γιατί είναι στην αντίθετη πλευρά στα δικά μας. Αλλά μπορεί να φτιαχτεί σχετικά εύκολα και να χρησιμοποιήσεις κάποιο διαφανές από το κινετικ.
Επίσης, για τα φώτα ναυτιλίας αυτά στους κόκκινους ή πράσινους κύκλους;
Τα σωστά φώτα ναυτιλίας είναι στους κόκκινους κύκλους και σίγουρα είναι στα παλιά κινέτικ.
στη νέα σειρά υπάρχουν αυτά στους πορτοκαλί κύκλους.
Δυστυχώς δεν κάνουν.
Κοντολογίς, γμστ
Άρα για blk 30 καλύτερα το tamiya, κυρίως λόγω της εισαγωγής που έχει ήδη το κιτ. Και το νέο kinetic 25/42 για 52+.
Κοντολογίς όπως είπες γμστ. Πρέπει από κάπου να βρεις τα κομμάτια που λείπουν (πχ από τα τελευταία Hasegawa, ή τα παλιά Kinetic). Σχεδιάζω ένα 50άρι Tamiya να γίνει το #1045 και ένα Hasegawa να γίνει Block 52+ της 337Μ και ευτυχώς έχω βρει spares από εδώ και από εκεί και θέλει ακόμη ψάξιμο να δω αν τα έχω όλα.
Καλή συνέχεια!
Μαθιός