Αποστολέας Θέμα: BF-109G-4 Eduard 1/48  (Αναγνώστηκε 449 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
BF-109G-4 Eduard 1/48
« στις: Μαρτίου 17, 2025, 10:46:01 μμ »
Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου δεν με αφησε να ανεβασω φωτος κατα την - πολύ γρηγορη για τα δεδομένα μου- κατασκευή, οπότε παραλείψεις λάθη και ατέλειες που θα μπορούσαν να εχουν προβλεφθεί απο τους φίλους του MC και ίσως αντιμετωπιστεί ,  φαίνονται στις παρακάτω φωτός.
Ίσως ειναι και η πρώτη φορά που ανεβάζω στο show room, θεωρώ οτι το show room ειναι μονο για αριστουργήματα,  ο μόνος λόγος είναι οτι επιθυμώ να ανεβάσω λίγο τα άρθρα στο forun , νοσταλγώ τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος του.. ::lovemodel::

Λίίγα λόγια για το κιτ:

Απροβλημάτιστο, ωραία σήματα , ικαονοποιητική λεπτομέρεια και εφαρμογή.
Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μου έσπασε το πίσω τζαμιλίκι, σε μια προσπάθεια να ισιώσω τις αυτοσχέδιες με ταμιγιοταινία μάσκες μου , δυστυχώς οι αντίστοιχες eduard μάσκες εχουν εξαντληθεί, παρόλα αυτά με λίγη υπομονή ανετα κάποιος μπορεί να τις φτιάξει ( αρκεί να μην σπάσει τη καλύπτρα όπως εγω...)
O 200άρης badger μου ανταπεξήλθε στα δύσκολα, και είναι η πρώτη φορά που αποπειράθηκα τέτοια παραλλαγή..
Χρώματα aqueous hobby color για επάνω μέρος και AK για το κάτω μέρος (1η φορά εβαψα με λακερ, εστρωσε καταπληκτικά )
Το πασάλειψα με το ζουμί του φλορυ για φθορές, και πρίν το περάσω ενα τελικό ματ βερνίκι , λέω δεν βάζω και λίγες σκόνες αγιογραφίας... Το αποτέλεσμα ηταν να μου το κάνει το μοντελο εντελώς ματ.. οπότε ποτέ δεν μπήκε τελικό βερνίκι ματ..

Η βάση αποδείχτηκε σχετικά εύκολη υπόθεση, εκατοντάδες βιντεο στο youtube σε κατευθύνουν...

Και εις άλλα με υγεία σε όλους !

Αποσυνδεδεμένος Wild Bill

• KEEP MODELLING
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
  • Αντε γεια!!!!!
Απ: BF 109G-4 Eduard 1/48
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2025, 02:00:35 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά φίλε  ::thumbleft:: ::thumbleft::

::keep_mod:: ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος dsk