Το δικο σου ειναι ποιο προσεγμενο στο βαψιμο αλλα θα ηθελα λιγο περισσοτερο καπνια ισως σε μερικα σημεια , εγω το παρακανα με τα oil washes και μου σκουρηνε αρκετα ποιο πολυ απο οσο ηθελα και το γυρισα σε ultra ταλαιπωρημενο μετα, δεν με πειραζει ομως γιατι μου αρεσουν τα ταλαιπωρημενα. Τον πιλοτο επισης βαριομουν να τον βαψω , επρεπε να περιμενω οταν θα ειχα περισσοτερο ορεξη αλλα εχω ποιο επειγωντα project και ετσι απλα ειπα "καλως ειναι"...Τα αεροπλανα ειναι για μενα ενα διαλλειμα και υποτιθεται οτι τα κανω οταν βαριεμαι τα πλοια , απλα οταν παρακαθεται ενα μοντελο ημιτελη στην ακρη αρχιζεις και κοβεις γωνιες προκειμενου να το δεις τελειωμενο καποια στιγμη αε αυτον τον αιωνα και οχι στον επομενο οσο χρονο ξοδεψα για το κοκπιτ οταν το αρχισα αλλες τοσες ξοδεψα για ολα τα υπολοιπα μετα γιατι μου εφυγε ο αρχικος ενθουσιασμος .Αυτο το ειχα ετσι σχεδον 2 χρονια , το κιτ ειναι θαυμασιο ,τελεια εφαρμογη, αφθονη λεπτομερεια, χαλκομανιες πολλες και κορυφαια ποιοτητα αν και εγω τα σηματα διαλεξα να τα βαψω , σιγουρα θα φτιαξω μερικες ακομα εκδοσεις του Σπιτ , ειναι και ωραιο σαν αεροπλανο ετσι και αλλιως.Επισης μια βαση ειναι must για μενα σε οτι μοντελο κανουμε, δειχνει αλλιως και προσθετη ρεαλισμο στην δουλεια του μοντελου.