ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Prop: Υπό κατασκευή

Ta-152H-1 Dragon Models

<< < (2/5) > >>

The Saint:

--- Παράθεση από: dionisis79 στις Νοέμβριος 07, 2022, 08:35:22 πμ ---Σωστά ! Έχει κάποια φωτοχαραγμενα για το κόκπιτ και κάποια άλλα ψιλικοκο. Πέρα από αυτά όμως έβαλα και επιπλέον . Για να δούμε πως θα πάει

--- Τέλος παράθεσης ---
Πώς θα πάει; Μια χαρά θα πάει!

Blitz-X:
Μιά χαρά μέχρι εδώ Διονύση :!:

Λογικά πρόκειται για το παρακάτω κιτ.

Αγαπημένο θέμα και εγώ το ήθελα αρκετό καιρό. Οπότε όταν το βρήκα σε πολύ καλή τιμή, από τον @michalis20 (a.k.a. Μιχάλης Σορώτος), το χτύπησα αφθωρεί και παραχρήμα. Όταν το πιάσω θα πάει για το πασίγνωστο μεν, αλλά και μάλλον "ανυπόστατο ιστορικά" δε αστακο_μπορδο_ροδο_κόκκινο, με το οποίο έχω φάει τρελό κόλλημα.

Αναμένουμε τη συνέχεια :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

dionisis79:
Μάνο καλησπέρα . Αυτό πρέπει να είναι το μονδελο νομίζω . Πάντως αν ήξερα ότι υπήρχε και το κόκκινο θα το έκανα έτσι !!!

alex83:
Μαζεμένα μας τα πέταξες στη φόρα  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωραία μια χαρά ως εδώ, στα γερμανικά έχεις γράψει ώρες, δε σε φοβάμαι :wink: :mrgreen: ::salut::

Blitz-X:

--- Παράθεση από: dionisis79 στις Νοέμβριος 07, 2022, 08:38:09 μμ ---Μάνο καλησπέρα . Αυτό πρέπει να είναι το μονδελο νομίζω . Πάντως αν ήξερα ότι υπήρχε και το κόκκινο θα το έκανα έτσι !!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Παρότι δεν υπάρχει φωτογραφία, η ύπαρξη του έχει βασιστεί σε προσωπική μαρτυρία υπόλογου της μονάδας, η οποία όμως αμφισβητήθηκε μεταγενέστερα από ερευνητές. Όπως και νά 'χει, είναι ότι πρέπει για την βιτρίνα μου, έστω κι αν είναι αμφισβητούμενη  :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση