ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Prop: Υπό κατασκευή

Ta-152H-1 Dragon Models

(1/5) > >>

dionisis79:
Καλησπέρα σας ,

Αυτή τη φορά με ένα έργο υπό κατασκευή . Το μοντέλο αυτό το έψαχνα περίπου 10 χρόνια , μέχρι που εμφανίστηκε μπροστά μου ο Γιώργος ( Τέτσιος ) . Το πήρα λοιπόν και το ξεκίνησα . Ο Γιώργος είχε φροντίσει να αγοράσει διάφορα καλούδια τα οποία προσπάθησα να χρησιμοποιήσω . Μόνο με τα φλαπς δεν τα πήγαμε καλά οπότε αποφάσισα να τα αφήσω κλειστά για να μην γίνει καμιά στραβή και τρέχουμε .
Αφού έφτιαξα κοκπιτ και κινητήρα ( το κόκπτι ρητίνης , ο κινητήρας του κιτ ) πέρασα μαύρο αστάρι της gunze και στη συνέχεια άρχισα να βάφω τις κάτω επιφάνειες με ανάμιξη δύο χρωμάτων ενός γκρι και ενός μπλε σε αναλογία 1:1 ( μόλις βρω και τους κωδικούς σε gunze θα σας το γράψω ) . Η δέσμη ήταν πολύ μικρή και το βάψιμο συνολικά πρέπει να κράτησε 6-7 ώρες χωρισμένο σε τρεις μέρες . Σε αυτό το σημείο είμαστε σήμερα . Τις επόμενες ημέρες θα ψεκάσω τα δύο πράσινα τα οποία λογικά θα είναι πιο σύντομα .
Ελπίζω να σας αρέσει .


The Saint:
Αν δεν με απατά η μνήμα μου το κιτ ήταν απο κάποια elite σειρά της Dragon και περιείχε και φωτοχαραγμένα. Αν είναι αυτό λοιπόν που νομίζω το έχω και εγω και από κάποια δική μου ατασθαλία έχει κολλήσει η κατασκευη στην αρχή της εδω και κάποια χρόνια...  Το θέμα σου αποτελεί motivation ... :)

dionisis79:
Σωστά ! Έχει κάποια φωτοχαραγμενα για το κόκπιτ και κάποια άλλα ψιλικοκο. Πέρα από αυτά όμως έβαλα και επιπλέον . Για να δούμε πως θα πάει

KWSTAS:
Ωραία πάει Διονύση. Τα Gunze τα αραιώνεις με leveling?

dionisis79:

--- Παράθεση από: KWSTAS στις Νοέμβριος 07, 2022, 09:39:00 πμ ---Ωραία πάει Διονύση. Τα Gunze τα αραιώνεις με leveling?

--- Τέλος παράθεσης ---
καλημέρα Κώστα . Σε ευχαριστώ πολύ . Τα αραιωνω με οινόπνευμα και τώρα τελευταία βάζω και μια σταγόνα retarder της vms . Δεν ξέρω αν είναι καλό . Το ψάχνω ακόμα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση