Χαίρομαι που ξέρετε την αλήθεια. Το συγκεκριμένο Λεύκωμα γράφτηκε εξ ολοκλήρου από μένα, όπως αναφέρεται και στις σελίδες του. Ήταν μια αξιόλογη πρωτοβουλία της 112ΠΜ το 2005, η οποία άλλωστε παρείχε και το φωτογραφικό υλικό. Η ΜΟΣΤΡΑ ανέλαβε μόνο το στήσιμο του τεύχους γραφιστικά και την έκδοσή του, κρατώντας το δικαίωμα να το προωθήσει και να επωφεληθεί εμπορικά με την υποχρέωση να δώσει αριθμό τευχών για το προσωπικό της Μονάδας. Μέχρι εδώ κανένα μεμπτό ζήτημα.Επίσης δεν ασχολήθηκα με το στήσιμο του τεύχους από τυπογραφική άποψη για υπηρεσιακούς λόγους. Βλέπετε, τα καλοκαίρια σβήνω φωτιές. Απλά στα δικά μου κείμενα κόπηκε μέρος της εισαγωγής και το μεγαλύτερο μέρος που αφορούσε τις Μοίρες υποστήριξης της Μονάδας και στήθηκε το τεύχος με τις φωτογραφίες που είχα συλλέξει από τη Μονάδα κατά 95%. Τώρα ποιός έκανε την έρευνα, έγραψε τα κείμενα, μάζεψε τις φωτογραφίες, τα στατιστικά στοιχεία και το πραγματικό ιστορικό της Μονάδας αφήνω τη φαντασία σας να δουλέψει. Όσοι διαβάζουν κείμενά μου έχουν άποψη. Απλά ήταν η ευκαιρία για κάποιους να καρπωθούν την έμπνευση μιας δουλειά κάποιου τρίτου. Δεν πειράζει, δε ζω από αυτό, άλλη είναι η δουλειά μου. Απλά η ιστορία με τα περιοδικά είναι πολύ μεγάλη. Η άγορά μικρή, οι αμυντικές δαπάνες μεγάλες και οι εκδόσεις αμέτρητες. Γι αυτό και υπάρχουν έντυπα με κυκλοφορία λίγων εκατοντάδων φύλλων, ένας θεός ξέρει πως επιβιώνουν. Αυτά για να έχετε μια ιδέα τι παίζει. Έτσι κι αλλιώς ξέρετε ποιόν και τι να διαβάσετε. Αν βγω κάποτε έξω από τι λίστα σας απλά θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος, αυτός είναι ο δικός μου τρόπος.