Συγνώμη
@Periklis74 για το spam, αλλά θα πρέπει, εφόσον ο αγαπητός συνάδελφος αξιώθηκε να απαντήσει, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να του απαντήσω κι εγώ.
@1st Guards Tank Brigade: Είδατε λοιπόν αγαπητέ κύριε Λευτέρη ότι τα γραπτά (ή τα μή γραμμένα, σε ΠΜ εν προκειμένω) είναι ευκόλως παρεξηγούμενα και θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαιτέρως όταν εκφραζόμαστε (ή δεν εκφραζόμαστε, σε ΠΜ εν προκειμένω και πάλι) γραπτώς? Σαφέστατα και δεν απαξιώ να απαντήσω σε αυτό που με ρωτήσατε με ΠΜ ("προς τι η επίθεση?" από εμένα προς εσάς κτλ.), απλώς από τη στιγμή που η ερώτηση μου ήταν in public, ανέμενα κι εγώ μια απάντηση in public εδώ και έξι ημέρες, που ποτέ δε δόθηκε από εσάς.
Κατ' αρχάς το αρχικό σχόλιο σας, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, ήταν ευκόλως παρεξηγήσιμο με όλα αυτά που αναφέρατε για πολλές μπύρες που έχουν πιωθεί, βαρέλια μέσα σε θυρίδες SU-152 με δεντράκια φυτεμένα για καμουφλάζ κτλ. και θα μπορούσαν άνετα να είναι χλευαστικά, είτε για το google translate, είτε και για μένα που χρησιμοποίησα τη μετάφραση του, στο σχόλιο μου προς τον Περικλή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησα ότι η ειρωνεία αφορούσε εμένα. Έχοντας πλέον απαντήση από μέρους σας στην αρχική μου ερώτηση, ότι η ειρωνεία δεν απευθυνόταν σε εμένα,
θεωρώ το θέμα λήξαν.
Για το θέμα της μη απάντησης μου στο ΠΜ σας, θεωρώ πως εφόσον μια ερώτηση γίνεται δημόσια, θα πρέπει να απαντάται και δημόσια για να μην υπάρχουν αμφιβολίες στους τρίτους και να λύνεται η όποια παρεξήγηση εκεί που δημιουργήθηκε.
Τους χαρακτηρισμούς που μου απευθύνατε (παλιμπαιδιστής, καταχραστής εξουσίας, εγωκεντρικός) θα περιοριστώ να τους χαρακτηρίσω, επιπόλαιους από μέρους σας, για να μην χρησιμοποιήσω κάποιον άλλο χαρακτηρισμό (πχ. προσβλητικούς).
Τέλος, σχετικά με την ανακοίνωση σας, περί αποχώρησης σας από το MC, εξαιτίας της αρχικής μου ερώτησης ή/και της μή απάντησης μου στο ΠΜ σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως: Με κανένα τρόπο
ΔΕΝ θα ήθελα, ούτε εγώ (είτε σαν μέλος είτε σαν συντονιστής), ούτε η διαχειριστική ομάδα, αλλά ούτε και κανένα φαντάζομαι άλλο μέλος του φόρουμ να αποχωρήσετε. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική σας.
ΜΦΧ