Αποστολέας Θέμα: "Bye Bye FGR.2", British Phantom, Fujimi, 1/72  (Αναγνώστηκε 848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
"Bye Bye FGR.2", British Phantom, Fujimi, 1/72
« στις: Δεκεμβρίου 15, 2021, 11:35:46 πμ »
Καλησπέρα στην ομάδα και καλές Γιορτές να έχουμε!
Το μοντέλο της Fujimi θα το χαρακτήριζα "μέτριο": από τη μία έχει σωστό σχήμα, ωραία εγχάρακτη γράμμωση και αρκετή λεπτομέρεια (το κόκπιτ, λ.χ. είναι εξαιρετικό) και από την άλλη κάποια θέματα εφαρμογής έρχονται να χαλάσουν τη γενικά καλή εικόνα.
Το "επετειακό" μπλε είναι πρόσμιξη των Η5 και Η15 της Gunze. Οι μεταλλικές επιφάνειες αναπαραστάθηκαν με διάφορες αποχρώσεις της Alclad. Το wash έγινε με λάδια της Van Gogh. Από βερνίκια, επέλεξα το gloss της Gunze (προ σημάτων και wash) και το semi-matt της Alclad ως τελικό.
Επειδή λόγω "ηλικίας" τα σήματα είχαν κιτρινίσει, χρησιμοποίησα τα αντίστοιχα της Xtradecal, τα οποία είναι πραγματικά εκπληκτικά.
Παρ' όλη την ταλαιπώρια που μού προκάλεσε, μπορώ να πω ότι στο τέλος το αγάπησα  :wink:

The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
Απ: "Bye Bye FGR.2", British Phantom, Fujimi, 1/72
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 15, 2021, 06:29:27 μμ »
Το καλό πράγμα αργή να γίνει λέει η παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση πολλά μπράβο και από εμένα Μιχάλη  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
Απ: "Bye Bye FGR.2", British Phantom, Fujimi, 1/72
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 15, 2021, 09:33:32 μμ »
Το καλό πράγμα αργή να γίνει λέει η παροιμία και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση πολλά μπράβο και από εμένα Μιχάλη  ::salut::

Νά 'σαι καλά Ευάγγελε! Από κοντά, βέβαια, φαίνονται τα καραμπινάτα μου ατοπήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση σημασία έχει ότι τελείωσε  :wink:
The Modelling Sting

Tags: