ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Αερογράφοι & Air Compressors

Μια ακόμα γνώμη για κομπρεσέρ;

(1/4) > >>

Cycleman:
καλησπέρα φίλοι

εδώ παιδεύομαι ακόμα με τα σπρέι και κατάλαβα ότι είναι ασύμφορο τελικά συν ότι ο αερογραφος εχει καλύτερο αποτέλεσμα.

είχα κάνει μια έρευνα παλιότερα αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια ακόμα πράγματα.

Στο εμπόριο βρίσκω tc-20t,vas-196 και τον vidaxl. ποιον να προτιμησω και γιατι;ή μηπως κατι αλλο;
Ωστόσο ένας γνωστός μου είπες μην πάρεις κανενα απο αυτα αλλά ένα dexter απο το Leroy.
(https://www.weldom.fr/weldom/compresseur-vertical-24l-dx-5608996.html)

Δεν ξέρω τι θόρυβο κάνει αλλά αυτός μου λέει είναι αθόρυβος ο dexter. Επίσης με νοιάζει να ναι όσο το δυνατόν μικρό για να το βάζω κάτω από το τραπεζάκι του σπιτιού μου....δυστυχώς δεν έχω πολύ χώρο. αυτο το βλεπω 24l φανταζομαι ειναι λιγο θηριακι.

Όποτε θα θελα τις γνώμες σας. σας ευχαριστώ. επίσης και μια γνώμη για ένα budget αερογραφο θα ηταν επισης μια καλη βοηθεια.

Cycleman:
κανείς;

ramfighter:
Οπως πολύ σοφά λέει ο κυρίαρχος λαός "Από μακρυά κανείς δεν γ@μησε"
29-30-31 του μήνα διοργανώνεται η μεγαλύτερη ελληνική έκθεση μοντελισμού στην Τεχνόπολη.
Ελα από κοντά να δείς και αερογραφους και κομπρεσέρ για να διαμορφώσεις την προσωπική σου άποψη.

Kostis Pap:

--- Παράθεση από: Cycleman στις Οκτωβρίου 11, 2021, 09:56:41 πμ ---κανείς;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όσον αφορά εμένα, συνεχίζουν να ισχύουν αυτά που είπαμε παλιότερα. Δεν γνωρίζω για τον Dexter αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα είναι αθόρυβος. Το τι θεωρεί ο καθένας αθόρυβο είναι λίγο σχετικό. Για αερογράφο δεν θα χρειαστείς 10 bar πίεση, που βγάζει ο Dexter ούτε 24 λίτρα αέρα.

Cycleman:
τέλεια

και να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς. σε τέτοιους αερογραφους μοντελισμού μπορώ να βάλω χρώματα ότι θέλω και όχι μοντελικα;

το λεω αυτό γτ συνήθως κάνω κατασκευές για εξωτερική χρήση. εάν ναι μπορώ μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια εταιρία να δω τιμές κτλ?!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση