Γεια χαρά συνάδελφοι..
Το κιτ

περίμενε υπομονετικά στο ράφι αρκετά χρονιά,νομίζω τώρα είναι η στιγμή να το πιάσω..
Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει χωρίς πολλα-πολλα η απλή cargo έκδοση με τις φθορές που του αρμόζουν,άλλα όπως έψαχνα στο ιντερνετ γαι διάφορες φωτογραφίες,είδα πολλές μετατροπές που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και μάλλον θα επιχειρήσω να ρίξω λίγο αλατοπίπερο

Αυτά θα τα δούμε στην πορεία,ας πάμε καταρχάς στο κιτ το οποίο δίνει μια πολύ καλή λεπτομέρεια του οχήματος(πλήρη κινητήρα και άξονες μετάδοσης,ψυγείο,εξάτμιση,αρκετά καλή λεπτομέρεια σε καμπίνα,ωραίους τροχούς,γενικά μια χαρά κιτ.Στα κατά,σε κάποια σημεία χοντροκομμένο πλαστικό,κάποια κενά σε ενώσεις που σκέφτεσαι,όχι,δεν είναι δυνατόν,αλλα γενικά,σαν κιτ και με βάση την σπανιότητα του θέματος,το προτείνω ανεπιφύλακτα!!
Να πω την αλήθεια έχω κάτι μέρες που έχω πιαστεί με το κιτ και όσο το προχωράω τόσο μου αρέσει!
Ξέχασα να αναφέρω στα κατά του κιτ και τις ασαφείς οδηγίες,πριν απο κάθε κίνηση πρέπει να διπλοτσεκάρεις και να ελέγχεις σίγουρα και φωτογραφίες αναφοράς.
Ξεκίνησα με τον κινητήρα,ο οποίος έχει αρκετή λεπτομέρεια και με λίγες προσθήκες γίνετε μούρλια(αν και με κλειστή καμπίνα ελάχιστα φαίνεται)..Θα το δω και αυτό στην πορεία..
Έχουμε και λέμε..