0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο πάει και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον
Τίποτα ενδιαφέρον ακόμη. Είμαι απλά στη φάση της συναρμολόγησης. Παρότι πενήντα ετών το καλούπι, το κιτ δεν έχει φλας, προβληματικά pin marks ούτε σημαντικά προβλήματα εφαρμογής. Έχει βέβαια ένα θέμα στο δάπεδο όπου στην πάνω μεριά φαίνονται το Airfix και το 1971 αλλά φεύγουν εύκολα με λίγο γυαλόχαρτο (λυπάμαι όμως να το κάνω!). Τα δε ελαστικά δεν έχουν καθόλου χάραξη σαν να είναι για formula 1. Δεν ξέρω αν αυτό δικαιολογείται από τη χρήση σε άμμο.
Ηρωικό καλούπι 1971Δεν έχει πολλά κομμάτια αλλά πάντως δεν έχει φλας παρά το μισό αιώνα ζωής. Η εφαρμογή είναι ΟΚ για Airfix vintage. Έπεσαν τα βασικά χρώματα και ποζάρει μαζί με ορισμένα στοιχεία που φλερτάρουν να μπουν.Τοποθετήθηκε το αντι-ζόμπι πλέγμα στο παρμπρίζ.Και προχωράμε...
Μερικές φωτογραφίες από την πρόοδο της κατασκευής σε διάφορα στάδια. Τα περισσότερα κομμάτια δεν είναι κολλημένα αλλά πρόχειρα τοποθετημένα και έτσι δεν στέκονται σωστά στη θέση τους. Είναι "για επίδειξη μόνο". Βασικά έχω αρχίσει να το βαριέμαι λίγο...
εγω παλι πιστευω οτι τωρα αρχιζει η ευχαριστηση ....weathering βρωμια σκουπιδια abandoned περιβαλλον εαν δεν με πιστευεις δες...εδω
Κάπου εδώ βρίσκομαι τώρα. Περίπου στο 50% της δουλειάς. Δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος. Τεχνικά δεν πάει άσχημα αλλά είναι φορτωμένο με όλα τα post-apocalyptic στερεότυπα και θα φορτωθεί με ακόμη περισσότερα. Όταν προσπαθείς να τα φτιάξεις όλα αυτά και προσπαθείς να βρεις τη λειτουργικότητά τους, καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν νόημα. Είναι απλώς "αισθητική". Όταν έχεις το πενηντάρι, τι να κάνεις όλα αυτά τα "αγκάθια" και έμβολα, ή τις αλυσίδες και τα λάστιχα αυτοκινήτου (που θα προσθέσω). Τέλος πάντων...Λοιπόν, ο οδηγός. Απλά έβαψα με "κακό" μαύρο γιλέκο και βερμούδα τον χίπυ που δίνει το κιτ. Ούτως ή άλλως δεν θα φαίνεται σχεδόν καθόλου στο τέλος. Μετά τη φωτογράφιση, διόρθωσα λίγο τα μάτια και δεν είναι πια τόσο γουρλωτά. Εδώ έχουμε το όχημα χωρίς τη θωράκιση. Με τον οδηγό αλλά χωρίς τη θωράκιση. Και τέλος με την πλήρη θωράκιση και στην τελευταία φωτογραφία και ο πολύβολητής. Δεν έχω αποφασίσει τι καπέλο ή κράνος θα φοράει. Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.
Μιας και δεν τρελαίνεσαι για το post apocalyptic θέμα σου (ουτε εγω γενικα ) νομιζω ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια για chipping,modulation ,rust till death...,σκρατς κτηριο...και γενικα ζουμια και βρωμικη δουλεια πειραματα