ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Μουσεία & Εκδηλώσεις - Ιστορία

IPMS Italy - International Online Contest 2021

<< < (5/6) > >>

jim-eta:
Μπράβο Γιάννη.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Παναγιώτης Μαυροειδής:
Μπράβο Γιάννη. Είχες εξαιρετική παρουσία σε έναν πολύ απαιτητικό διαγωνισμό με διεθνή συμμετοχή απ' ότι είδα.
Περιμένω να σαρώσεις και με το RF-84F όταν με το καλό ολοκληρωθεί! ::thumbleft::

Και πάλι μπράβο!!!

zaxos345:
Φίλε ήμουν σίγουρος όταν μου το είχες πει!! Πολλά μπράβο!!

Γιάννης

nick2:
Γιάννη συγχαρητήρια.

Αν και δεν συμπαθώ την έννοια της "από απόσταση έκθεσης" μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
Βέβαια,όσοι από εμάς είναι από τους τυχερούς που έχουν δει τα συγκεκριμένα μοντέλα από κοντά (έχω δει μόνον τον Ηρακλή), είναι σίγουροι πως αξίζουν το συγκεκριμένο βραβείο, όπως και πολλά άλλα.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα περάσει αυτό το κακό, και τα μοντέλα όλων μας θα ξαναβρούν τις θέσεις τους στους πάγκους των κανονικών εκθέσεων.

Spoiler (hover to show)Μου έχει κάνει περίεργη εντύπωση, πως τα συγχαρητήρια που έχεις λάβει ως τώρα είναι σχεδόν αποκλειστικά από τα "παλιά-αρχαία" μέλη του modelclub.
Όλα τα άλλα μέλη που μπαίνουν ρωτάνε για εργαλεία, αερογράφους, τεχνικές, υλικά κλπ, ίσως δεν έχουν ασχοληθεί καν να βρούνε και να δούνε τα νήματα κατασκευής των παραπάνω (και άλλων) πολλαπλά βραβευμένων μοντέλων.
Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά πριν φτάσουμε στα εξωτικά υλικά και τις υψηλών ικανοτήτων τεχνικές, κάτι τέτοια μοντέλα είναι αυτά που μπορούν να δώσουν το πιο βασικό συστατικό του μοντελισμού. Την έμπνευση.

Albert83:
Πολλά συγχαρητήρια φίλε Γιάννη!  ::salut::

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία Ελλήνων μοντελιστών σε οτιδήποτε μοντελιστικό εκτός συνόρων.
Γνωστές σε εμάς αυτές οι δύο απίστευτες κατασκευές, πολύ θετικό που έστω και φωτογραφικά βρέθηκαν στην θέση που τους αξίζει!

Μια απορία, ίσως βλακώδης, αλλά πως διασφάλισαν οι διοργανωτές πως οι κατασκευές του κάθε συμμετεχόμενου είναι όντως δικές τους και απλώς δεν τσίμπησε φωτό απο κάπου? Υπάρχει και το google image search αλλά δεν πιστεύω πως επαρκεί.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση