Αποστολέας Θέμα: DASSAULT SUPER MYSTERE B.2 AZMODEL 1/72  (Αναγνώστηκε 724 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LEFTERIS1979

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
DASSAULT SUPER MYSTERE B.2 AZMODEL 1/72
« στις: Απριλίου 30, 2021, 11:30:42 πμ »
Δύσκολο κιτ δεν το συστήνω. Ωστόσο η ολοκλήρωση του με αφήνει αρκετά χαρούμενο καθώς ήταν μεγάλη πρόκληση η ολοκλήρωση του ύστερα απο πολλές ιδιαιτερότητες που έχει. Υπάρχει αναλυτικό κατασκευαστικό. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
Απ: DASSAULT SUPER MYSTERE B.2 AZMODEL 1/72
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 04, 2021, 07:17:06 μμ »
Λευτέρη ωραία το τελικό αποτέλεσμα αλλά νομίζω ότι το wash ήθελε λίγο περιποίηση ακόμα στα δικά μου
μάτια φαίνεται πολύ έντονο και χαλάει λίγο την όλη προσπάθεια εκτός και εάν τα συγκεκριμένα μαχητικά
ήταν τόσο ταλαιπωρημένα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 04, 2021, 08:38:56 μμ »
θα συμφωνήσω και εγώ.πιστεύω θα ήθελε λίγο πιο απαλό wash και μαυρίλες γενικότερα , αλλά με το πινέλο , προσωπικά δεν θα τολμούσα καν τέτοιο εγχείρημα.
και μόνο γι'αυτό , μπράβο σου!!

πάντως το ασημί είναι δύσκολο χρώμα αλλά έχει στρώσει χωρίς ανωμαλίες.

το κιτ δε δίνει τίποτα άλλο ? όπλα , δεξαμενές??

Αποσυνδεδεμένος LEFTERIS1979

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 04, 2021, 10:56:40 μμ »
Για να πω την αλήθεια αρχικά το πέρασα με καφέ panel liner tamiya και pin wash. Μου φάνηκε πολύ απαλό και του έδωσα δεύτερο χέρι με το μαύρο. Σίγουρα πάντως σε φωτογραφίες που εντόπισα δεν ήταν τόσο έντονη αντίθεση των panels και ήταν πιο καθαρά. Δυστυχώς το Κιτ δεν έδινε τίποτα άλλο από φορτία. Είναι παλιό με πολύ καλές εφαρμογές και άθλιες οδηγίες. Στα μεταλλικά έχω καταλήξει ότι το παν είναι η σωστή αραίωση του χρώματος και δουλεύω πάντα σε μαύρη gloss επιφάνεια.

Tags: