Αποστολέας Θέμα: Top Gun  (Αναγνώστηκε 8220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papasmurf

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Top Gun
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:29:54 πμ »
εμενα μου αρεσε το mig -28  ......
πολυ μαυρο ,πολυ γιαλυστερο  με ωραια κοκκινα αστρακια και με προφορα ,οι τυποι παντως απο μοδα ειχαν αποψη. :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:32:58 πμ »
εμενα μου αρεσε το mig -28  ......
πολυ μαυρο ,πολυ γιαλυστερο  με ωραια κοκκινα αστρακια και με προφορα ,οι τυποι παντως απο μοδα ειχαν αποψη. :lol: :lol: :lol:

Έπρεπε να δείχνουν πολύ... κακοί. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:41:40 πμ »
 Πολύ cool πάντως ήταν το Mig-τρέχα γύρευε που έκλεψε ο Clint Eastwood στο "Ο υπερκατάσκοπος των 2 ηπείρων". Φόλα 100% η ταινεία αλλά οι σκηνές με το αεροπλάνο (έστω και ψεύτικο) πολύ ωραίες. ʼλλη φόλα ταινεία ήταν η "Project Darwin" με ενα παιδί ρομπότ αλλά στο τέλος οι σκηνές με το SR-71 Blackbird πολύ ωραίες (αν και λίγες).
    Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος papasmurf

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:46:43 πμ »
τα καλυτερα mig ητα στον ατσαλενιο αετο 2!!!!!!!!!!!!!!!
f-4 .......
δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι ολα ηταν ισραελινα??????

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:54:08 πμ »
 Πρίν χρόνια (1990) στα Σόφια πήγα με κάτι φίλους βούλγαρους σινεμά και είδαμε μια ταινεία ρωσική "Η τελευταία πτήση του Σασα" ασπρόμαυρη. Δεν κατάλαβα Χριστό μιας και ήταν στα σλάβικα αλλά παιδιά "στα καπάκια" σκηνές απο Μig-25/31, Mig-21, Tu-16 και άλλα άγνωστα σε μένα.....χαμός αλλά ασπρόμαυρα. Ούτε μια ρουκέτα δεν πέταχτηκε αλλά είχε τρομερές σκηνές και απο πιλοτήρια. Στο τέλος είχε μια σκηνή με Tu-22 να πετά πλάι με F-15 ιαπωνικά, και μετά δίασωση με ενα τεράστιο Mil Mi-16 Hipo (?). Η ταινεία ήταν συναισθηματική απο οτι κατάλαβα αλλά δεν κατάλαβα τί κυνηγούσαν επι 1 ώρα όλα αυτά τα αεροπλάνα!!!  :oops:
 Έχω γράψει επαναλλημένα στους φίλους μου εκεί και την ψάχνουν στα video clubs, εννοείται οτι μόλις την πετύχω θα διανεμηθεί στο club......σςςςς μόνο για τα πνευματικά δικαιώματα  :wink:
   Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:54:27 πμ »
Γιατί ο "ατσαλένιος αητός "ήταν γυρισμένο στο Ισραήλ.
Εκεί που έχω ρίξει μεγάλο γέλιο ήταν σε σήριαλ επιστημονικής φαντασίας που δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελλάδα. Hταν μία σκηνή οπου πίσω απο τα παρκαρισμένα μονοθεσια καταδιωκτικά διαστημόπλοια τοy 22 m.X  αιώνα, ήταν παρεταγμενα και 4 F-18 ( Οχι δεν ήταν gate guards :D :D :D)

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:55:06 πμ »
 Φίλε papastrumf ήταν ισραηλινή παραγωγή  :)

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 12:00:57 μμ »
δείτε κι αυτό.... http://www.moviemistakes.com/film1312 Εχει 6 σελίδες λάθη!. Πολύ λίγα τα είχα δει και εγώ όπως π.χ την "ανάποδη" κίνηση στην μανέτα ισχύος...
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 12:02:33 μμ »
Αντικειμενικά η ταινία είναι μεγάλη φόλα.
Προπαγανδιστική αμερικανιά με τεράστιες ανακρίβειες και παιδαριώδες σενάριο.

Μην ξεχνάμε ότι το Αμερικανικό Ναυτικό τα είχε "χώσει" χοντρά για να γίνει η ταινία.
Μέχρι και πραγματική βολή με ΑΙΜ-9 έκανε για τις ανάγκες των γυρισμάτων. :wink:

ΑΛΛΑ το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί το F-14 (και όχι ο Tom Cruise) πραγματικά απογείωσε την ταινία και την έκανε κλασική (μόνο στους λάτρες του είδους όμως). :wink:

Σίγουρα δεν θα διεκδικούσε ποτέ το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου να τη δω άααααλλη μια φορά (δεν ξέρω ποια είναι, έχω χάσει το λογαριασμό).  :mrgreen: 

Παναγιώτη μου θα διαφωνήσω σχετικά με τις τεράστιες ανακρίβειες! Για να γυριστεί η ταινία μελετήθηκαν και έγιναν πραγματικότητα πολλά σενάρια ενέριας μάχης από το Fighter Weapons School και πέταξαν αρκετές ώρες οι εκπαιδευτές.

Ένα παράδειγμα: Η σκηνή που σκοτώνεται ο Goose θα μπορούσε να είναι καθόλα πραγματική, και αυτό γιατι: όταν το F-14 πέσει σε flat spin και οι χειριστές θελήσουν να εκτιναχθούν θα πρέπει να διώξουν την καλύπτρα πρώτα και ύστερα να "τραβήξουν", δίνοντας της χρόνο να απομακρυνθεί, γιατι παγιδεύεται στην υπερπίεση της ατράκτου. Έτσι ακριβώς έγινε και στην ταινία, αν προσέξετε ο Goose χτυπά στην καλύπτρα και σκοτώνεται!

Μάλιστα οι ίδιοι οι ηθοποιοί πέταξαν κάμποσες ωρίτσες με τον γάτο για να μπουν στο πετσι του χειριστή.

Βέβαια υπάρχουν ανακρίβειες και λογικό είναι για να είναι εμπορική η ταινία, σκεφτείτε όμως πως όταν γυρίστηκε λίγα ήταν γνωστά για το MiG-29 οπότε δικαολογούνται κάποια λάθη

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 12:20:14 μμ »
Γιάννη στα σημεία που αναφέρεσαι έχεις απόλυτο δίκιο.
ʼλλωστε αν προσέξετε τους τίτλους στο τέλος σχεδόν οι μισοί συντελεστές της ταινίας ήταν αξιωματικοί του Ναυτικού. :shock:

Όμως η σκηνή με την ανάστροφη πτήση πάνω από το MiG ή το γεγονός ότι ο Maverick εκτελούσε ελιγμούς με το αεροσκάφος του που χαλαρά έπιανε τα 8 g's και δεν φορούσε τη μάσκα του για να φαίνεται η οδοντοστοιχία του... :?

Η αλήθεια είναι πάντως ότι πέφτω κι εγώ στη λούμπα να ψειρίζω τη μαϊμού.
Στο κάτω κάτω μια ταινία είναι μόνο και μάλιστα με ΠΟΛΥ F-14. :wink: 

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 01:15:31 μμ »
Παιδιά,εγώ ένα έχω να πώ.Το Top Gun είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί.Αφού να φανταστείτε στις πανελλήνιες την έβλεπα κάθε μέρα για να πάρω κουράγιο.Επίσης την έβλεπα όταν κάνανε δοκιμαστικές διελέυσεις πάνω από τη Θεσσαλονίκη τα αεροπλάνα της παρέλασης.Εκεί να δείτε πόρωση
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 01:32:03 μμ »
Παιδια το Top Gun το εχω δει 15 φορες και την πρωτη φορα το ειχα δει στο συνεμα και ακομα το βλεπω και θα το βλεπω ξερω οτι ειναι μια υπερτατη αμερικανια αλλα ειναι φοβερα γυρησμενο εχει τρομερες λειπσεις οχι σαν κατι αλλες ταινιες βλεπε ατσαλενιος αετος που ειναι μουφες
Επισης να πω οτι οι ηθοποιοι δεν πεταξαν ποτε με τους γατους απλα εμειναν για περιπου τρεις μηνες στην βαση Μυραμαρ και μελετησαν διεξοδικα τα προφιλ τους σαν πιλοτοι
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 07:44:15 μμ »
Συγνωμην...αλλα αντι να δω το Top Gun και τον Θωμα τον Κρουαζιερα να μου δειχνει το χαμογελο της Colgate...προτειμω να χωσω στο DVD το Flight of the Intruder, με εναν παρανοια Willem Dafoe, που ειναι ηθοποιος και οχι φωτομοντελας....(και εχει απο Α-6 Intruder μεχρι Spads.....και οχι μουφες Mig-28!!!)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 08:59:05 μμ »
Συγνωμην...αλλα αντι να δω το Top Gun και τον Θωμα τον Κρουαζιερα να μου δειχνει το χαμογελο της Colgate...προτειμω να χωσω στο DVD το Flight of the Intruder, με εναν παρανοια Willem Dafoe, που ειναι ηθοποιος και οχι φωτομοντελας....(και εχει απο Α-6 Intruder μεχρι Spads.....και οχι μουφες Mig-28!!!)
"Fighter pilots make movies, bomber pilots make History...."

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 08:59:44 μμ »

Σωστός :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 25, 2007, 11:08:57 μμ »
Tωρα ρε παιδια ενταξει ειπαμε...εννοειται πως θα χει λαθη...
Τι περιμενατε να εχει κατεβασμενο Visor και μασκα φορεμενη?Πως θα φαινεται το προσωπο? Ενα αυτο...τωρα με τις μανετες νομιζετε οτι ο κοσμος που το βλεπει ξερει τι ειναι αυτο?
Για να μης σας θυμισω το HUD Symbology...καλα το Aces Combat του Playstatιon και Hot Shots καλυτερη ειχαν...

Οσο για το Spin ενταξει το να χτυπησει στην καλυπτρα ειναι περιπτωση μηδαμινη...Επειτα το αεροσκαφος μπορει να πεφτει "καθετα" σαν πετρα στο flat Spin αλλα παντα εχει προχωρητικη ταχυτητα προς τα εμπρος...οποτε η καλυπτρα θα εμενε πισω...Ολα αυτα τα λεμε εμεις που ξερουμε...Τωρα το παιδακι θα δει ενα αεροπλανο να πεφτει και θα πει...Α!Δεν πεφτει σωστα!Ελατε μην τρελλαθουμε! :mrgreen:

Καλα οσον αφορα τα MiG-28 και το ονομα τους πηγαινε και το χρωμα τους ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ...Αυτο θα το κανω σε 48άρι φυσικα...
Ωραια οπλισμενα με τα Lima ε?

Τωρα θυμηθηκα και την παρωδια...Ηot Shots... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οι ταινιες ειναι φτιαγμενες για τον "κοσμο" και οχι για τους "γνωστες"... :wink:
 :wink: 8)

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 02:39:42 πμ »
...και τελικά μερικές όπως η συγκεκριμένη αρέσουν και στον κόσμο αλλά και στους γνώστες!  μέχρι και σήμερα :mrgreen:

Πάντως μιας και αναφέρθηκε λέω να δω και το flight of the intruder και το chevaliers du ciel που δεν τα έχω δει ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 10:39:04 πμ »
Παιδια το Top Gun το εχω δει 15 φορες και την πρωτη φορα το ειχα δει στο συνεμα και ακομα το βλεπω και θα το βλεπω ξερω οτι ειναι μια υπερτατη αμερικανια αλλα ειναι φοβερα γυρησμενο εχει τρομερες λειπσεις οχι σαν κατι αλλες ταινιες βλεπε ατσαλενιος αετος που ειναι μουφες
Επισης να πω οτι οι ηθοποιοι δεν πεταξαν ποτε με τους γατους απλα εμειναν για περιπου τρεις μηνες στην βαση Μυραμαρ και μελετησαν διεξοδικα τα προφιλ τους σαν πιλοτοι

Έχω την έκδοση Special Edition με 2,5+ ώρες extra.Όλοι οι ηθοποιοί που υποδύονται πιλότους πέταξαν αρκετές φορές με F-14.Μεταξύ άλλων αναφέρετε ότι όλοι η παραγωγή παρέμεινε επί 3 ημέρες στο αεροπλανοφόρο όπου μάλιστα κάποιοι εκ των ηθοποιών δέν ήταν και τόσο καλά παιδιά  :lol: με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν απο το πλοίο κακήν κακώς (όχι ο Τόμ, ο συγκυβερνήτης του Iceman και κάποιος άλλος).Χαραχτηριστικό απο τα γυρίσματα στο αεροπλανοφόρο είναι πώς του σκηνοθέτη δεν του άρεσαν κάποια πλάνα όπως φωτιζόταν το πλοίο και ζήτησε απο τον κυβερνήτη να κάνει επιτόπου στροφή για να έχουν καλύτερο φωτισμό.Ο κυβερνήτης δεν είχε πρόβλημα αρκεί να του πλήρωναν το καύσιμο γι αυτήν την μανούβρα.Έτσι ο σκηνοθέτης επι τόπου έκοψε ένα check ($40-100 χιλ. δέν θυμάμαι καλά) και το πλοίο έκανε στροφή:!:Επίσης για να πειστεί ο Tom να συμμετάσχει στην ταινία πέταξε με τους Blue Angels οπότε μετά απο αυτήν την εμπειρία δεν χρειάστηκε 2η σκέψη να πεί το ναί :wink:.

Σάν ταινία δεν με συναρπάζει ιδιαίτερα,άν και λάτρης των τζέτ μου αρέσει πίο πολύ η "Μάχη της Αγγλίας" αλλά μιλάμε για μια κλασική ταινία οπότε όποια σύγκριση αδικεί το  Top Gun.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 10:58:00 πμ »
Το top gun ξαναπαίζεται από άλλο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης την επόμενη εβδομαδα (για να το μαθουμε καλύτερα)
Το hot shots αξίζει  για την σκηνη που παρωδούν τις 9 1/2 εβδομάδες.
Το flight of the intruder δεν χάνετε τίποτα εαν δεν το δείτε

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 05:41:45 μμ »
Είπατε πολλά οπότε απαντάω σωρειδόν και ανεξάρτητα σειράς:
Το έργο βλέπεται πολύ ευχάριστα και πολλές φορές (όποτε το πετύχω αυτό κάνω) αλλά από ανακρίβειες και παπατζιλίκια σκίζει.
Οπως αυτά που είπε ο Γιάννης μέχρι άλλα πιο σοβαρά.
πχ. κανείς ποτέ δεν βγάζει τη μάσκα για να φαίνεται η μάπα του. ούτε για να μιλήσει μετά από "ανοιχτή ακρόαση".
ιδίως όταν αισθάνεται άσχημα οπότε και έχει απόλυτη ανάγκη του 100% οξυγόνου.
ο ενδείκτης καυσίμου δεν θα δείξει καλύτερα ή σωστότερα εάν τον χτυπήσεις με το δάχτυλο.
οι εκπαιδευτικές αερομαχίες δεν γίνονται ποτέ τόσο χαμηλά αλλά επειδή το terrain following είναι πάντα εντυπωσιακό, το μονταζ του με τις αερομαχίες, "λέει".
η κλήση των "καλύτερων" της εκπαιδευτικής σειράς του top gun, χύμα ανεξαρτητως μοίρας προέλευσης στο carrier που πλέει κοντά στο hot spot είναι μεγάλη μούφα. το ίδιο και η δήλωση του διοικητή ότι "εάν δεν βρει τον συγκυβερνήτη του να καλέσει τον ίδιο για να πάει".
Η χρησιμοποιούμενη ορολογία γενικά τόσο από την γκόμενα-καθηγήτρια όσο και από τους "πιλότους" είναι ...άστα να πάνε.
Για τα HUD, τα είπατε. Και για τις αερομαχίες. Για τα ονόματα-παρατσούκλια τα είπαμε αλλού.
Επίσης τα αεροπλάνα δεν είναι ομοιόματα γεμάτα πυροτεχνήματα για να σκάνε έτσι στον αέρα. Δεν λέω γίνεται αλλά με πολύ λιγότερο εντυπωσιακό τρόπο.
Αυτά τα ολίγα.
Εχω κι άλλα αλλά.... έχω και ρυθμική για την κόρη μου στις 18.00 οπότε εάν υπάρχει όρεξη θα επανέλθω το βράδυ.
Α.. και η μετάφραση (υπότιτλοι) είναι γενικά χάλια. Εχω παρατηρήσει τουλάχιστον 2-3 βερσιόν από διαφορετικούς μεταφραστές που ήταν ...πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο. Τα αγγλικά της οξφόρδης δεν φτάνουν για την αεροπορική αργκό.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος VF-103_Jolly_Rogers

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 06:45:36 μμ »
Για τσεκαρετε κι αυτο......
http://speedandangels.com/
Fear the... Bones

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 08:37:36 μμ »
Μερικες διευκρινησεις :

Η σκηνη με την καλυπτρα βασιστηκε σε πραγματικο γεγονος. Υπηρξε περιπτωση οπου σε flat spin το F-14 επεσε σαν βαρος, και o RIO βρηκε στην καλυπτρα (μιας και στο F-14 τα καθισματα δεν περνανε "μεσα" απο την καλυπτρα, αλλα αυτη αποχωριζεται απο το αεροσκαφος ολοκληρη)

Στο τοτε TOP GUN (τωρα NSAWC) προβλεπεται η σταδιακη μειωση του ελαχιστου υψους ασφαλειας αναλογικα με την εβδομαδα εκπαιδευσης στην οποια βρισκονται οι εκπαιδευομενοι. Το ελάχιστο οριο στο οποιο επιτρεπεται να γινουν εμπλοκες ειναι τα 500 ποδια, μετα την 4η εβδομαδα εκπαιδευσης. Ο λογος ειναι οτι το παλιο TOP GUN παρειχε εκπαιδευση σε τακτικες αναχαιτησης χαμηλα ιπταμενων στοχων, χρηση μορφολογιας εδαφους για αποφυγη εντοπισμου κλπ, αλλα καθως και οτι μετα την ενοποιηση των διαφορων σχολειων (TOP GUN / TOP DOME), και την αναθεση αποστολων βομβαρδισμου στα Tomcat, δεν υπηρχε λογος περιορισμου υψων. Αλλωστε στο RED FLAG σε τι υψη νομιζετε οτι πετανε??? ;)

Σταυρο.......επιδη εχουμε να κανουμε με αμερικανους....οι οποιοι μπορει να ειναι απο τους χειροτερους τυπικουρες..μεχρι τους μεγαλυτερους χαβαλεδες...μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια για το θεμα της μασκας. Θα σου προτεινα να δεις την σειρα βιντεο FighterFling (ειναι η σειρα που χρονολογικα ξεκιναει απο το 1987 μεχρι και την αποσυρση των "Γατων" ) οπου αυτα που κανουν οι αθεοφοβοι εν πτηση μπορουν να κανουν τον ΓΑΠΕ να αλλαξει 32 χρωματα!!!!. (χαρακτηριστικο παραδειγμα σκηνης...ο RIO εχει βγαλει κασκα/μασκα...εχει κατεβασει τον καθρεπτη και χτενιζει την φρατζα του!!! :shock:)
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 26, 2007, 11:40:18 μμ »
φίλε heater έχεις δίκιο αλλά δεν εννοούσα τι μπορεί να γίνει γενικά μέσα σε ένα κόκπιτ αλλά τι είναι "σωστό" για τη συγκεκριμένη περίπτωση ή περίσταση που πραγματεύεται η εν λόγω ταινία.
όσο για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η λακαμία του εκάστοτε πιλότου (ανεξαρτήτου εθνικότητας) θα ψάξω να σου βρω μια φωτό όπου ο κυβερνήτης ενός F-4E της USAF έχει κατεβάσει τα σώβρακα για να ... απαθανατίσει τα πισινά του ο Νο2 (ή το πλήρωμα ενός KC-135 - αδιευκρίνιστος ή δεν θυμάμαι ποιος ήταν).
τέλος, για τις λεπτομέρειες της εκπαίδευσης που αναφέρεις, δεν τις αμφισβητώ και τις ....αποδέχομαι πλήρως διότι δεν το έχω ψάξει τόσο το πράγμα.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 27, 2007, 12:01:44 πμ »
Παράθεση
και χτενιζει την φρατζα του!!!

Είμαι ωραίος ε; Εϊμαι κούκλος; Θα με θέλουν τα κορίτσα; Yeah!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Παράθεση
έχει κατεβάσει τα σώβρακα

mooning! In tha air baby, f***ing yeah!    (είναι τρελλοί αυτοί οι (Β)ρωμαίοι τοκ τοκ τοκ)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 27, 2007, 12:52:05 πμ »

Tags: