Καλή αρχή σε όλους!! Πολύ ενδιαφέρον το thread για όλους τους λάτρεις του USN!!

Γιώργο (Sarunas) έχεις ήδη έτοιμο το κόκπιτ!! Super!!
Νίκο (Nick Demi) παει για υπερπαραγωγή το Superbug!!
Μιχάλη (Sorotos) βλέπω ότι έχεις ξεκινήσει dry fit!! Αναμένω τα πρώτα βαψίματα του κόκπιτ!!
Γιάννη (Jet72) τα έχουμε πει , αναμένουμε τα washαρίσματα που θα δώσουν παραπάνω ζωή στο κιτ!!
καλησπέρα και από μένα μιας και το πήρα απόφαση να συμμετάσχω και κατέβασα από τη ντουλάπα τα κιτ(...ναι τα κιτ :
) , καθώς είπα να φτιάξω με τη μια και τα 2 2θέσια που έχω.
είναι τα παρακάτω 48αρια
academy f/a-18 jolly rogers

italeri e/a-18 growler

τα κιτ είναι πανομοιότυπα οπότε το growler θα το κάνω f/a-18 με άλλο σετ χαλκομανιών.
ευελπιστώ να τα ξεκινήσω άμεσα

Πολύ ενδιαφέρον, θα παρακολουθώ τις κατασκευές σου!! Έχω το ίδιο κιτ F/A-18G στην κυκλοφορία του 2012 της Italeri με τα νεότερα σήματα.
Δεν ήξερα ότι έχει κυκλοφορήσει και ως Academy το -G της Italeri και μάλιστα με την προσθήκη πλαισίων από το F-15 της Academy για τον οπλισμό.
Tα κιτ F/A-18G από όλες τις εταιρείες γίνονται και -F και μάλιστα καλύπτουν και τα νεότερα lot των Super Hornet με το αναβαθμισμένο πιλοτήριο και τις εξαγωγές ECS.
Κι εγώ -F της VFA-211 θα το κάνω όταν το συνεχίσω (Αααααν...).
Το κακό είναι ότι η Italeri ενώ μπορεί να φτιάξει φοβερά κιτ, συνεχίζει και βγάζει κιτ με λαθάκια.
Τα κυριότερα μειονεκτήματά του είναι ότι στα καθίσματα δίνει τα SJU-5 των -A, -B και early -C Hornet και όχι τα SJU-17 των late -C, -D, -E, -F, -G (Με λίγο κόπο (τρίψιμο-διαμόρφωση κτλ) μπορείς να διορθώσεις το προσκέφαλο και να τα μετατρέψεις σε SJU-17) και ότι το πιλοτήριο είναι πολύ απλοϊκό για 48άρι, αλλά απ'ότι είδα η academy δίνει ωραίες χαλκομανίες για τα όργανα.
Παρόλ'αυτά, ακόμα και out of the box αν το κάνεις χωρίς επεμβάσεις, με λίγη προσοχή βγαίνει ωραίο μοντέλο.