Σχεδον 4 χρόνια μετά την εναρξη των εργασιών, (έτσι δεν γίνεται δουλειά ρε παιδιά..)
ενας μεγαλος μου μοντελιστικός καημός οδεύει προς το τέλος του.. Θέλω να φτιάξω και να προσθέσω
μερικά RBF τα οποία θεωρώ από τις σημαντικότερες πινελιές που ενισχύουν τον ρεαλισμό, ειδικά στα μοντέλα
με ατέλειες όπως όλα τα δικά ,μου..

Να πω οτι το μοντέλο της κινετικ, εχει μερικά ελαττώματα όπως:
- την έλλειψη της κεντρικής δεξαμενής που την θεωρώ MUST για τα ελληνικά 5 άρια..
(όσες δεξαμενές δίνειι έχουν πτερύγια που βλέπω να απουσιάζουν από τις φωτό της πραγματικής κεντρικής), - το κλασσικό πρόβλημα της ένωσης των βασικών μερών της ατράκτου που έχει επισημάνει πρώτος ο Γιώργος - trelas3

- λάθος πίνακα οργάνων
- λάθος χρωμα στα σήματα, που δεν κάνουν ούτε με τα ανοιχτόχρωμα που ήθελα να φτιάξω, αλλά και ούτε για τα
μεταγενέστερα σήματα που ειναι αρκετά πιο σκούρα. Οποιος θέλει ανοιχτόχρωμα, ίσως πρέπει να πάρει τα παρακάτω από Ικαρους

- επίσης οι 2 κόκκινες χαρακτηριστικές γραμμές δεξιά και αριστερά κάτω από το κάθετο σταθερό, δίνονται με
σήματα που είχαν μια ελαφριά κλίση που όταν τα έβαλα ΔΕΝ ερχονταν ίσια με τιποτα.. και με έσωσε το κουτί με τα spare....
ισως να εχω κανει κάποιο λάθος όμως,, δεν επιμένω .. - λάθος στο κινούμενο μέρος - rudder που μου επισήμανε πάλι ο Γιώργος
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ατο Γιάννη - Jet72

για την καθοδήγηση ειδικά στα σήματα, τα σειριακά κλπ.
(α ξέχασα να πω ότι το σειριακό είναι μίξη από ψηφία των ντεκάλς του κιτ και από ψηφία της καρτέλας της
Ικαρους για ελληνικά F-16...)
Ελπίζω να καταφέρω στις επόμενες δεκαετίες να φτιάξω και τα υπόλοιπα ελληνικά ΜΠΛΕ της ΠΑ ( F-4, F-1
και το αγαπημενο Albatros)
Να πω τελειωνοντας οτι ήθελα ενα πολύ ταλαιπωρημένο 5άρι, αλλά ο Γιάννης δεν με αφησε γιατί ηξερε ότι
θα το μουτζούρωνα... και καλά έκανε !!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΣΤΕ !!!