Αποστολέας Θέμα: T 60 before barbarossa come  (Αναγνώστηκε 1848 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος τζανακακης θανασης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: κιλκις
  • modelclub.gr
Απ: T 60 before barbarossa come
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 06:53:01 μμ »
Τι γνώμη έχετε για το χρώμα της στολής των πεζικάριων προσπάθησα με βάση τις φωτο των reanactors.. οι εταιριες τεινουν προς το πρασινο η κανω λαθος?

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 06:54:37 μμ »

και ένα τεστ γαστρονομίας οποίος βρει που και ποιες ποικιλίες μανιταριών φαίνονται κερδίζει ένα βιβλίο μαγειρικής από τον ΑΚΗ ...

Belyi Grib (Boletus edulis)

Mukhomor (amanita muscaria)

Veshenka (Pleurotus ostreatus)

Kolpak Kolchaty (Cortinarius caperatus)

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 06:57:13 μμ »
Έχεις τελειώσει το διόραμα και απλά βάζεις τις φωτογραφίες σιγά σιγά ή προχωράς με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς σε real time;;;;;Εκπληκτική δουλειά και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τόσο αναλυτικά τις τεχνικές σου.

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 07:19:28 μμ »
Έχεις τελειώσει το διόραμα και απλά βάζεις τις φωτογραφίες σιγά σιγά ή προχωράς με αυτούς τους καταιγιστικούς ρυθμούς σε real time;;;;;Εκπληκτική δουλειά και ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τόσο αναλυτικά τις τεχνικές σου.

όχι δεν το έχω τελειώσει είμαστε εδώ που βλέπετε ..σήμερα με καθυστέρησε το φυτό η αράχνη ξεράθηκε και περίμενα να ανακάμψει  για το τελευταίο δεντρό ,έπιασα τους δεινοσαύρους και πήγε πιαω έχω 9 φιγούρες ,το άρμα θα γίνει modulation,και λίγο νεράκι

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Ιανουάριος 27, 2021, 07:24:20 μμ »
όχι δεν το έχω τελειώσει είμαστε εδώ που βλέπετε ..σήμερα με καθυστέρησε το φυτό η αράχνη ξεράθηκε και περίμενα να ανακάμψει  για το τελευταίο δεντρό ,έπιασα τους δεινοσαύρους και πήγε πιαω έχω 9 φιγούρες ,το άρμα θα γίνει modulation,και λίγο νεράκι

σου  ερχεται ενα ετοιμο ομως takom king tiger εμφανιστηκε στην εκθεση νοε 2019 πηγασος και Αρτα φεβρ 2020 μετα covid -19

Tags: