Καλή αρχή

Ιδιαίτερη προσοχή στον πύργο και στο καλάθι του.
Παρουσιάζουν ιδιοτροπίες...

Ευχαριστώ Φάνη! Θα έχω το νού μου

Δεν βάζεις καμιά φωτό απο το σπρέυ της Βody να το δούμε ποιο είναι Μάνο.
Έχω βάλει φωτό βρε Μήτσο στην αρχή. Αλλά πάρε άλλη μία πιο κοντινή

Γρήγορα κινείσαι για ένα απογευματάκι δουλειά! Μου αρέσει αυτό, οι τροχοί συνήθως έχουν ψιλοδουλειά για να καθαρίσουν από τις ενώσεις με τα sprue. Το κάλυμμα του κινητήρα βλέπω ότι είναι χωριστό κομμάτι οπότε δεν χρειάστηκες μασκαρίσματα και αηδίες. Το σπρέι φαντάζομαι ότι είναι αυτό: https://www.hbbody.com.gr/product/index.php?pid=178 Παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Θα μπει σε κάποια βάση; Οι φωτό που έβαλες το απαιτούν, ιδίως η μεσαία.
Για την ακρίβεια, έχουν μείνει 2-3 τροχοί να καθαρίσω ακόμα από τη γραμμή του καλουπιού, γι' αυτό και το ειδικό εργαλείο

για τον ταχυτροχό (βίδα-παξιμάδι) στην φωτό. Το κάλυμμα μασκαρίστικε για να μείνουν χωρίς αντιολισθητική οι χειρολαβές κλπ. Ναί αυτό είναι το σπρέυ. Για βάση (με έδαφος) δεν ξέρω ακόμα. Ίδωμεν

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΣΠΡΕΙ !!!

Ευχαριστώ Πολύ Περικλή

Συνεπώς, δεν κάνει για μοντελισμό.....

ΔΚ
Ναι... δε βλέπω που δε βλέπω καλά καλά πια ούτε τα 35άρια χωρίς γυαλιά, δεν ήξερα να φτιάχνω ακόμα 72άρια να στραβωθώ τελείως

Εγω είχα φτιάξει το M1A1 της τρομπέτας και μιλάμε ήταν ένα απο τα χειρότερα κιτ. Στην αρχή έλεγα να κάνω την δική σου έκδοση γιατι το κιτ που είχα ήταν 5 σε 1. Εφαρμογή χάλια, γενικά ήταν ένα μαύρο χάλι, τελικα έκανα το Μ1Α1 μόνο και μόνο για να μην υπάρχει το κιτ άφτιαχτο και για τα λεφτά που έδωσα και για να κάνω διάφορους πειραματισμούς.
Δε το λές Tamiya, αλλά μέχρι εκεί που έχω κολλήσει κομμάτια, αλλά και με dry fit στα βασικά κομμάτια των επόμενων σταδίων, δεν βλέπω να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα εφαρμογής. Σίγουρα, λίγο τριμαρισματάκι μπορεί να χρειαστούν κάποια κομμάτια και προσοχή στη συναρμολόγηση, αλλά το κιτ ιδίως για τα λεφτά του (σε σχέση ιδίως με τα 60EUR+ που θέλεις για το Dragon) θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικό

Χμμμμ... το ξαναέπιασες κι εμφανίστηκε κομήτης που κατευθύνεται προς τη Γή.

Ευτυχώς. Το προτιμώ από το να έπεφταν όλοι οι φούρνοι και να μέναμε από ψωμί

Γενικά τι λέει σαν κιτ, γιατι έχω βρει απο Ιαπωνία κανα 2-3 κιτ της τρομπέτας του ΑΒRAMS σε εξευτελιστική τιμή, αλλά κάτι με απέτρεπε να τα παραγγειλω..
Όντως το σηκώνει και το βρώμισμα του και την βάση του 
Καλή συνέχεια!!
Δές και την απάντηση μου προς τον Vorlon. Με μιά κουβέντα Value for money. Ααα... και με εξαιρετική αντιολισθητική σε υφή (πλην καλύμματος συγκροτήματος ισχύος που δεν έχει καθόλου) και σχεδόν ολόσωστη σε σχήμα. Για σένα που έχεις παλέψει με απίστευτα χρέπια και ξέρεις και τι πάει να πεί ρώσικη ανακυκλωμένη σαγιονάρα, θα σου φανεί τέλειο

Μπίχλα θα φάει αρκετή. Τώρα για βάση θα δούμε

Ευχαριστώ Στάθη
ΜΦΧ