Μια μικρή πρόοδος.Πραγματικά οι συνθήκες είναι αρκετά αντίξοες...Το δωμάτιο μου κατά τους θερινούς μήνες μετατρέπεται σε πραγματικό φούρνο.Κάνοντας δύσκολο το μοντελάρισμα!
Όπως και να έχει προσπαθώ να δουλεύω αργά το βράδυ.
Έτσι λοιπόν ακολούθησε η συναρμολόγηση των δύο μισών της ατράκτου.Εν συνεχεία ακολούθησε αυτή των πτερύγων και τέλος όλα μαζί.Σε γενικές γραμμές οι ενώσεις δεν έχουν πρόβλημα και δεν αφήνουν κενά μόνο σε μερικά σημεία.Αυτά εστιάζονται κυρίως στο ρύγχος και στην κοιλιακή επιφάνεια εκεί που ενώνονται οι πτέρυγες με την άτρακτο και στον ουραίο τροχό.Πάλι δεν χρησιμοποίησα στόκο αλλά ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό για την κάλυψη των κενών καθώς και ελάχιστη κυανοακριλική κόλλα.Εν συνεχεία ακολούθησε αστάρωμα με 1000ρι σπρέι της Mr Hobby και φυσικά το preshading.Κατόπιν ψεκάστηκαν τα οι φωλιές των τροχών και τα radiators με GRAU 02 κοινώς RLM02 και αυτό από την Mr Hobby.Στην συνέχεια ψεκάστηκαν τα σημεία που έπρεπε με κίτρινο RLM επίσης Mr Hobby και τέλος σφραγίστηκαν με future.Αφού αφέθηκαν για 3 μέρες να στεγνώσουν τα βαμμένα τμήματα ακολούθησε μασκάρησμα με ταμιγιο ταινια νοτισμένη χαρτοπετσέτα και muskol.
Επίσης (πάντα το αφήνω τελευταίο στην αναφορά χαχαχα)κολλήθηκε το αλεξινέμιο (αφού πρωτίστως έκανε το μπανάκι του σε future) με την κλασσική μέθοδο clear fix και ναι το ομολογώ ολίγο στόκο και τριψιματάκι μασκαρίστηκε και αυτό και ψεκάστηκε με RLM 66 και κατόπιν από επάνω αστάρι!
Αυτά...Ολίγες βιαστικές φώτο δια τα πειστήρια!

Όπως και να έχει η κλίμακα είναι πραγματικά τεράστια για τα γούστα μου.Επαναλαμβάνω ότι το μοντέλο το τελειώνω επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω μισοτελειωμένες δουλειές αλλά και επειδή είναι δώρο φίλων μου και συνοδοιπόρων στο δύσκολο έργο που ονομάζεται ιατρική!Αλλά αυτό είναι και το τελευταίο μοντέλο σε κλίμακα 1/24 που κατασκευάζω!Την θεωρώ μια κλίμακα αρκετά χονδροειδής για τα γούστα μου!