ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Χαλκομανίες

Ερώτηση για Icarus Decals

<< < (2/2)

vasilis42:
Αυτή που δείχνει ο dsk παραπάνω είναι.

dsk:

--- Παράθεση από: vasilis42 στις Δεκεμβρίου 25, 2020, 11:14:56 πμ --- με την διαφορά ότι η καρτέλα έχει μόνο σήματα με κωδικούς γραμμάτων. Μου διαφεύγει κάτι?

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπερδεύτηκα λίγο..
ΑΝ εχεις τη καρτελα που ανεβασα, εχει και αριθμούς..
Μήπως οι οδηγιες σου έχουν προβλημα ;

Οπότε νομίζω έχει δίκιο ο Kostis Pap,

--- Παράθεση από: Kostis Pap στις Δεκεμβρίου 26, 2020, 09:38:36 πμ ---Δεν ανεβάζεις τις οδηγίες μήπως βγάλουμε άκρη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Kostis Pap:
Ο Βασίλης εννοεί ότι η καρτέλα "ονομάζει" κάθε χαλκομανία με ένα γράμμα. π.χ. οι αριθμοί είναι η χαλκομανία C, τα εθνόσημα είναι το A. Όμως οι οδηγίες έχουν και θέσεις για χαλκομανίες που "ονομάζονται" με κάποιο νούμερο, όμως η καρτέλα δεν έχει κάτι τέτοιο (κάπου βρήκα τις οδηγίες και τις είδα). Υποθέτω ότι αυτές οι χαλκομανίες είναι από κάποιο άλλο generic σετ ή αλλιώς τι να πω, λάθος στις οδηγίες. Σημειωτέον ότι οι οδηγίες αφορούν και την καρτέλα 48015 που είναι το ίδιο αεροσκάφος στην 1/48. Δεν ξέρω αν υπάρχει ή υπήρξε κάποια καρτέλα με generic χαλκομανίες για την 1/48 μόνο.

Βασίλη, η γνώμη μου είναι ότι βάζεις τα σήματα που υπάρχουν (με γράμματα) και αγνοείς τα υπόλοιπα.

vasilis42:

--- Παράθεση από: Kostis Pap στις Δεκεμβρίου 26, 2020, 01:46:50 μμ ---Ο Βασίλης εννοεί ότι η καρτέλα "ονομάζει" κάθε χαλκομανία με ένα γράμμα. π.χ. οι αριθμοί είναι η χαλκομανία C, τα εθνόσημα είναι το A. Όμως οι οδηγίες έχουν και θέσεις για χαλκομανίες που "ονομάζονται" με κάποιο νούμερο, όμως η καρτέλα δεν έχει κάτι τέτοιο (κάπου βρήκα τις οδηγίες και τις είδα). Υποθέτω ότι αυτές οι χαλκομανίες είναι από κάποιο άλλο generic σετ ή αλλιώς τι να πω, λάθος στις οδηγίες. Σημειωτέον ότι οι οδηγίες αφορούν και την καρτέλα 48015 που είναι το ίδιο αεροσκάφος στην 1/48. Δεν ξέρω αν υπάρχει ή υπήρξε κάποια καρτέλα με generic χαλκομανίες για την 1/48 μόνο.

Βασίλη, η γνώμη μου είναι ότι βάζεις τα σήματα που υπάρχουν (με γράμματα) και αγνοείς τα υπόλοιπα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς έτσι. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους. Το έλυσα με το να "παντρέψω" την καρτέλα της ικαρους με την καρτέλα του μοντέλου και μετά από έρευνα στο διαδίκτυο σε close up που έκανα για τα πολύ μικρά stencils στο πραγματικό αεροσκάφος. Όλα καλά.  ✌

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση